Emilia Popescu a avut COVID-19! Cum se simte acum actrița: "Încercam să mă calmez, dar..."/ EXCLUSIV

Publicat pe .

Emilia Popescu a trecut prin experiența COVID-19 și ne-a povestit cum a trecut peste boală. Actrița se simte bine acum, însă a trecut prin momente mai grele, pentru că își făcea griji să nu ajungă la spital. A aflat că a luat virusul când s-au făcut testări la filmări.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cum a fost pentru tine revenirea după pandemie și reîntoarcerea la munca de actor?

Noi am reușit și am mai jucat în vară câteva spectacole, unul în sală, unul afară, sus pe acoperișul teatrului. S-au jucat spectacolele în care personajele nu trebuiau să se apropie, să se sărute sau să se îmbrățișeze. Având în vedere panica de anul trecut, nici nu prea mi-am dorit, mi-a fost foarte frică.

Emilia-Popescu-1Emilia-Popescu-1

Dar în decembrie am început repetițiile la „Adio, domnule Haffman!, la Teatrul Național, și acum tocmai am avut premiera. Tot din decembrie am început filmările la televiziune, la emisiunea „Te cunosc de undeva!, deci am lucrat foarte mult, deși era o perioadă foarte grea. Am făcut și COVID, am luat atunci din televiziune, am fost cinci oameni.

Citește și: Ce fiică frumoasă are Emilia Popescu! Maria are 23 de ani și nu vrea să devină actriță:”Mi-am descoperit chemarea de la o vârstă fragedă”

Citește și: Emilia Popescu de la Te cunosc de undeva, despre debutul ca actriță:”Am descoperit târziu ipocrizia”

Citește și: Dorian Popa, de urgență cu mama lui la spital.Ce problemă de sănătate are

Citește și: Laura Cosoi s-a fotografiat când o alăpta pe fiica cea mică:„Pierzi câte 500 de calorii pe zi'

Emilia Popescu, despre experiența COVID-19: „Am avut dureri musculare'

Cum a fost perioada respectivă, după ce ai luat virusul?

Eu am avut o formă ușoară, colegii mei mai tineri au avut forme mai severe. Foarte ciudat. Se făceau testări și chiar după prima filmare am aflat. Am avut dureri musculare, iar în primele zile am fost un pic mai… Încercam să mă calmez, dar mă gândeam ce se va întâmpla, pentru că știam povești, că poți să fii bine câteva zile și dup-aia să ajungi la spital. Mi-am pus problema, dar n-am avut febră, n-am pierdut gust, miros. O sete, o deshidratare foarte puternică, o oboseală și cam atât.

Dar din decembrie am muncit non-stop până acum, chiar dacă situația a fost mai dificilă, mai delicată din punct de vedere sanitar. Dar trecând prin boală am avut un soi de liniște, mi-am dat seama că nu o s-o mai iau în următoarele patru luni. Și atunci nu m-am mai gândit deloc, m-am eliberat foarte mult.

Emilia Popescu: „S-au mai îmbolnăvit colegi pe parcurs'

Cum a fost experiența la emisiunea „Te cunosc de undeva!?

A fost foarte grea și foarte diferită față de tot ce am făcut eu în televiziune, pentru că a fost un volum de muncă foarte mare într-un timp mai scurt. Din cauza faptului că s-au mai îmbolnăvit pe parcurs, se trăgeau două sau trei emisiuni pe săptămână, în loc de una. Cu puțin timp de repetiții, diferit de felul în care suntem noi obișnuiți să repetăm, să fim siguri. De aceea mi-a fost mai greu.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE IUNIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton