Cerere în căsătorie la Mireasa! Izabela și Blaze s-au logodit

Publicat pe

Încă o cerere în căsătorie a luar prins urprindere fanii emisiunii Mireasa! După ce Liviua și Maria au decis să facă pasul cel mare, Blaze nu s-a mai putut abține și i-a pus mult așteptata întrebare Izabelei. Tânăra a răspuns cu un „DA' extrem de hotărât, iar cei doi sunt logodiți. Cele trei cupluri logodite au primit și un cadou. Iată despre ce e vorba.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Izabela și Blaze s-au logodit, aceasta fiind deja cea de-a treia cerere în căsătorie de la emisiunea Mireasa. Evenimentul a ajuns rapid la urechile tuturor concurenților și a fost discutat intens și de mame, la „Mireasa, urzeala soacrelor', dat fiind faptul că, proaspăt logodiți, Izabela și Blaze au avut deja parte de prima discuție aprinsă.

De altfel, cele trei cupluri care s-au logodit la Mireasa, au primit un cadou neașteptat, un bonus care le permite să fie singure vreme de trei zile. Cuplurile au la dispoziție întreaga casă a băieților, pentru a petrece timp împreună în intimitate, departe de ochii celorlalți concurenți. Cu toate acestea, în loc să se bucure de evenimentul fericit, Izabela și Blaze au avut parte și de prima ceartă de la logodnă, dintr-un motiv… nebănuit.

Citește și: Alexandru și Andreea de la Mireasa divorțează: „Mă bătea până la leșin'

Citește și: Scandal în casa Mireasa. Liviu a devenit violent cu Maria

Citește și: Andra și David de la Mireasa s-au împăcat, după ce au anunțat că divorțează: „Visăm să devenim părinți'

Citește și: Prima cerere în căsătorie la Mireasa: „Dacă nu fac asta, nu o să mi-o iert niciodată'

Izabela și Blaze s-au certat din cauza modului în care pun masa

Gabriela Cristea, prezentatoarea emisiunii „Mireasa, urzeala soacrelor' a anunțat logodna celor doi și a dezvăluit inclusiv că au avut parte de prima neînțelegere. Mai în glumă, mai în serios, soția lui Tavi Clonda a explicat că Izabela și Blaze „s-au luat' (n.red.- s-au certat) de la felul în care pun masa.

Cerere în căsătorie la Mireasa! Izabela și Blaze s-au logoditCerere în căsătorie la Mireasa! Izabela și Blaze s-au logodit

În casă număram seara trecută două cupluri logodite, în seara asta numărăm trei. ( …) și au primit un bonus la care nimeni nu s-ar fi așteptat vreodată, respectiv s-a eliberat casa băieților pentru cele trei cupluri logodite. Trei zile și trei nopți le vor petrece acolo în casă, separat de restul. (…) Izabela și Blaze deja s-au luat de la pusul mesei.', a dezvăluit prezentatoarea emisiunii, despre cea de-a treia cerere în căsătorie la Mireasa.

Reacțiile nu au întârziat să apară. Deși încă există concurenți care își plâng în pumni și suferă în urma pierderii persoanei iubite, așa cum este cazul lui Ionuț, iată că viitori miri se ceartă din motive mici, pe care unii nici nu le-ar băga în seamnă.

Doamna Malvina: „Nu se cunosc. Mai au multe de descoperit'

Izabela și Blaze s-au certat de la felul în care pun masa, iar totul a pornit de la tânără, care nu este de acord cu felul în care Blaze se organizează atunci când pun masa. Doamna Malvina a precizat că discuția nu a fost una gravă, ci normală într-un cuplu tânăr și atât de recent. De altfel, doamna Malvina a mai precizat și că neînțelegeri de acest tip vor mai exista, pentru că partenerii încă nu se cunosc suficient.

Se completează bine unul pe altul, iar certuri o să tot fie pentru că nu se cunosc. Mai au multe de descoperit unul la celălalt.', a adăugat doamna Malvina.

Sursă FOTO: Facebook & captură FOTO Antena 1.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter