Andra și David de la Mireasa s-au împăcat, după ce au anunțat că divorțează: „Visăm să devenim părinți”

Publicat pe

Andra și-a surprins fanii în momentul în care a anunțat că ea și David Stancu divorțează după ce s-au căsătorit în emisiunea Mireasa. Acum, cei doi au revenit la sentimente mai bune pentru că s-au împăcat. Ba chiar, Andra a dezvăluit că își doresc un copil în viitor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Andra și David Stancu și-au unit destinele în emisiunea Mireasa, de la Antena 1. Recent, Andra a fost cea care a anunțat pe rețelele sociale că ea și David se despart după doar două luni și jumătate de căsnicie.

„Bună seara, tuturor! Îmi pare rău că am ajuns să spun asta, dar asta e… am incercat cât s-a putut, dar nu pot trage doar eu de o căsnicie, căsnicia este construită din 2, și dacă ambii nu trag pentru același scop, căsnicia se pierde. Asta s-a întâmplat și în cazul nostru, cuplul DA așa cum mulți ne știți, de la emisiunea Mireasa.

După doar două luni și jumătate, aproape trei de la ieșirea din casa Mireasa, astăzi a luat sfârșit. Mulțumesc pentru toată susținerea și pentru toate mesajele frumoase pe care le primesc din partea voastră chiar și după ieșirea din casa Mireasa', este mesajul publicat de Andra pe contul personal de Instagram.

Citește și: Scene fierbinți între Andra și David la Mireasa!Concurenții au uitat că sunt filmați și în dormitor

Citește și: Prima cerere în căsătorie la Mireasa:„Dacă nu fac asta, nu o să mi-o iert niciodată'

Citește și: Deea Codrea de la Bravo, ai Stil!a dezvăluit sexul bebelușului

Citește și: Brigitte a plâns în direct din cauza certurilor cu Florin Pastramă:„Are niște probleme grave'

Andra și David de la Mireasa s-au împăcat

Totuși, Andra și David Stancu de la Mireasa au îngropat securea războiului și s-au decis să își mai acorde o șansă. Andra a fost cea care a declarat că împăcarea a venit de la sine și au reușit să treacă peste cearta pe care au avut-o. Ba mai mult, aceasta a spus că visează să devină părinți pente câțiva ani.

Am reușit să trecem, peste ceartă, amândoi. Sperăm să ne fie bine de acum încolo. Împăcarea noastră a venit de la sine. Amândoi am făcut pasul spre împăcare pentru că amândoi ne-am dorit acest lucru, nu a venit doar din partea mea sau a lui. Visăm să devenim părinți, dar nu acum, ci peste vreo trei-patru ani. Asta pentru că acum avem salarii prea mici, nu ne permitem acest lux de a ne gândi și la copii. Pentru a avea un copil trebuie să îți permiți să îl crești', a declarat Andra Stancu, de la Mireasa, pentru impact.ro.

Andra și David au dormit în camere separate

Acum câteva zile, Andra a declarat că ea și David, certați fiind, au locuit în aceeași casă, dar au dormit în camere diferite. Relația dintre Andra și David a fost mereu una năbădăi în casa Mireasa și se pare că situația persistă și după ce aceștia au ieșit din competiție.

Nu divorțăm încă, doar ne-am despărțit, nu știu dacă de tot sau nu, ori temporar. Timpul o să decidă ce o să fie cu noi doi. Acum chiar dacă ne-am separat, locuim sub același acoperiș, dar nu vorbim', a declarat Andra de la Mireasa, pentru sursa menționată anterior, acum câteva zile.

Cum a cerut-o David pe Andra de la Mireasa în căsătorie

După trei luni de relație, David a pregătiti o cină romantică pentru iubita lui, iar fiecare detaliu a fost pus bine la punct. Cei doi și-au declarat cât de mult se iubesc și că nu vor uita niciodată acest moment. David avea, de fapt, un plan să facă acest moment și mai special.

Mama Andrei a avut o intervenție în emisiune, unde i-a felicitat pe cei doi, însă s-a arătat dezamăgită de faptul că David nu a cerut-o în căsătorie pe fiica ei. În tot acest timp, tânărul a pregătit în spatele iubitei sale un banner pe care scria „Vrei să te căsătorești cu mine?'. Copleșită de emoții, Andra nu a mai stat pe gânduri și a acceptat.

Sursa Foto: Instagram, Facebook, captură de ecran

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter