Finaliști Românii au Talent. Ei luptă pentru premiul de 120.000 de euro

Publicat pe

Așteptarea a luat sfârșit și a apărut lista de finaliști de la Românii au Talent. Cei zece concurenți au fost aleși ca favoriți la marele premiu în valoare de 120.000 Euro în cele două semifinale care s-au desfășurat live. Finala Românii au Talent, unde îi vedeți pe cei zece finaliști, are loc vieri.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Lista finaliștilor de la Românii au Talent este gata! În cel de-al unsprezecelea sezon al show-ului, extrem de mulți români și-au încercat norocul la Pro TV, în încercarea de a câștiga premiul de 120.000 euro pus la bătaie de trust.


Dean Bowman, Dorinel și Costel Cutiuță, Maria Rădeanu, Magitot, Simion R. Ștefan, Cosmin și Louise, Elena Gatchin, Raisa Chiribuță, Art of Robots, Ruslana Krutas, Remi Martin și Filip Cioc au luptat din răsputeri pentru un loc pe lista finaliștilor de la Românii au Talent în cadrul semifinalei cu numărul doi. Din păcate, numai cinci dintre aceștia au primit un loc în ultima etapă a show-ului.

Citește și: Florin Călinescu l-a ironizat pe Fuego, la Românii au Talent: „De ce se duc bătrânelele la el la concert?”

Citește și: Surpriză pentru Andra, la Românii au Talent. Ce a dezvăluit un concurent despre soțul său, Cătălin Măruță

Citește și: Povestea lui Gabriel Dinu, de la Românii au Talent. Face opere de artă din fier vechi

Citește și: Florin Călinescu, ironii la adresa Oliviei Steer, la Românii au Talent. Andi Moisescu: „O verific…'

Finaliști Românii au talent: cei cinci concurenți care s-au calificat din semifinala a doua

În urma unor numere superbe, care mai de care mai spectaculoase, concurenții pe care publicul i-a propulsat în ultima etapă de la Românii au Talent sunt: Remi Martin, Filip Cioc, Art of robots, Dean Bowman și Magitot. Mai mult, pe lista numelor propuse la unul dintre premiile Românii au Talent se numără și Daria Batschi-Beleca, Duo Turkeev, Maria Rădeanu și Art of Robots. Aceștia pot câștiga premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro.

Finaliști Românii au Talent. Ei luptă pentru premiul de 120.000 de euroFinaliști Românii au Talent. Ei luptă pentru premiul de 120.000 de euro

Deși Narcisa Ugureanu nu se afla pe lista finaliștilor de la Românii au Talent, jurații au scos asul din mâneca și au salvat-o pe aceasta de la eliminare. Wild card-ul este proaspăt introdus în show-ul de talente. noutatea acestui sezon constă în faptul că 11 concurenți se vor lupta pentru premiu, în finală, în loc de 10, cum eram obișnuiți din sezoanele trecute.

Finaliști Românii au Talent din prima semifinală

În prima semifinală, 12 concurenți au urcat pe scenă cu speranța obținerii unui loc în marea finală. Aceștia sunt: GIM, Ana Maria Mărgean, Rareș Trufea, Daria Batschi Beleca, Narcisa Ungureanu. Și Dragoș Pădeanu, Acro Mystic Duo, Andrii și Bogdan Kalashnyk, Duo Turkeev, Rianna Rusu, Sara Șmighelschi și Bianca Purice au luptat pentru un loc în finală.

După votul publicului și cel al juraților, și-au asigurat un loc pe lista finaliștilor Românii au Talent doar 5 dintre aceștia. Finaliștii sunt: Rareș Trufea, Ana Maria Mărgean, Duo Turkeev, Daria Batschi Beleca, GIM. Duo Turkev și Daria Batschi-Beleca au o șansă și la premiul de originalitate.

Finaliști Românii au Talent listă completă:

Primii 10 s-au calificat în urma voturilor primite de la public, exclusiv. Cel de-al 11 lea concurent a fost ales de jurați dintre toți concurenții din semifinale care nu s-au calificat. Aceștia au oferit un wild card.

1.       Daria Batschi – Beleca (harpă, golden buzz Andi Moisescu)

2.       Rareș Trufea (pian și voce, golden buzz Pavel și Smiley)

3.       Ana Maria Mărgean (ventriloc și cântat, golden buzz Andra)

4.       Duo Turkeev (acrobați)

5.       GIM (cântăreț, golden buzz Florin Călinescu)

6.       Remi Martin (acrobat, golden buzz Pavel și Smiley)

7.       Filip Cioc (cântăreț, golden buzz Florin Călinescu)

8.       Art of Robots (dansatori, golden buzz Andi Moisescu)

9.       Dean Bowman (cântăreț, gosspel)

10.   Magitot (magie și stand-up)

11.   Narcisa Ungurean (cântăreață muzică populară). Ea a primit wild card de la jurați.

Când are loc marea finală Românii au Talent?

Acum că lista celor 11 finaliști Românii au Talent este completă, concurenții sunt pregătiți să impresioneze încă o dată publicul și jurații săptămâna aceasta. Vineri, pe data de 28 mai, are loc marea finală Românii au Talent. În cadrul ediției vom afla nu doar câștigătorul premiului în valoare de 120.000 de Euro din această ediție, ci și câștigătorul celor 10.000 de Euro și al premiului de originalitate.

Sursa Foto: Facebook.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter