Povestea lui Gabriel Dinu, de la Românii au Talent. Face opere de artă din fier vechi

Publicat pe

Gabriel Dinu a făcut senzație la Românii au Talent. El a venit în fața juraților pentru a își prezenta operele de artă făcute din fier vechi. Artistul i-a impresionat pe membrii juriului, iar Andi Moisescu a spus că este o apariție de senzație.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Gabriel Dinu este tâmplar, însă a ajuns să creeze opere de artă din fier vechi. Are o poveste de viață impresionantă. A rămas repetent în clasa întâi, iar la Revoluție era să fie împușcat de trei ori. S-a apucat apoi de spălat geamuri, treabă din care făcea destul de mulți bani.

Povestea lui Gabriel Dinu, de la Românii au Talent. Face opere de artă din fier vechiPovestea lui Gabriel Dinu, de la Românii au Talent. Face opere de artă din fier vechi

„Mă numesc Dinu Gabriel, sunt din Bucureşti, mai precis din Drumul Taberei, am 45 de ani, de profesie sunt tâmplar, de 22 de ani. Totul a plecat de la vârsta de 6 ani: am rămas repetent în clasa întâi şi de acolo a plecat totul. Mie nu mi-a plăcut cartea de mic copil. Am fugit de acasă şi vindeam ziare, asta până la vreo 12-13 ani', povestește Gabriel Dinu, de la Românii au Talent.

Gabriel Dinu de la Românii au Talent a șters geamuri, apoi s-a angajat ca tâmplar

El le-a povestit juraților despre viața lui. A prins Revoluția și era să fie împușcat de mai multe ori. Apoi, s-a apucat să șteargă geamuri, până a plecat în armată.

„Apoi a venit Revoluţia, era să fiu împuşcat de trei ori, dar am scăpat. După Revoluţie am văzut un film cu unul care ştergea nişte geamuri într-o intersecţie, a doua zi m-am dus şi eu. Aveam 14 ani, voiam să fac bani. Am şters geamuri până la 20 de ani, până am plecat în armată. Nu e de râs, făceam mulţi bani. Când am venit din armată m-am angajat ca tâmplar', a spus el.

A făcut mulți ani tâmplărie, însă s-a îmbolnăvit de hernie. Pasiunea lui pentru obiecte de artă făcute din fier vechi a venit ca o întâmplare.

„După 22 de ani de tâmplărie am ajuns cu două hernii, una cervicală şi una lombară', a spus Gabriel, potrivit adevarul.ro.

A venit la Românii au Talent dintr-o prostie, spune el. A început să facă diverse obiecte din fier vechi când a avut nevoie să construiască un grătar. A început să îi placă să sudeze, așa că și-a dus pasiunea la următorul nivel.

Citește și: Larisa Drăgulescu a fost cerută în căsătorie! „Am fost foarte șocată.I-am zis DA din prima'

Citește și: Larisa și Marian Drăgulescu s-au împăcat la 11 ani de la divorț.Ce i-a unit pe cei doi acum

Citește și: Cum și-a cunoscut Costi Diță soția și cum a cerut-o în căsătorie:„Am avut senzația că am deranjat-o’ / EXCLUSIV

„Am venit aici poate dintr-o prostie. Într-o seară eram pe telefon şi am văzut că se fac înscrieri la Românii au Talent şi m-am înscris fără să ştie nevasta mea. A doua zi am primit un telefon şi am crezut că cineva face mişto de mine. Îmi place ceea ce fac acum. Totul a început de la un grătar. Eu am avut o casă la ţară şi nu aveam grătar acolo şi am zis să fac ceva. Aveam un butoi şi o liză pe care le-am îmbinat şi am făcut un barbeque. De acolo mi-a plăcut să sudez. M-am documentat pe internet şi am început să sudez. Ca să fac rost de materiale mă duc în târgurile de vechituri', a povestit acesta. 

Jurații au fost foarte impresionat de Gabriel și de operele lui. Andra i-a spus că este o comoară, în timp ce Andi Moisescu l-a îndemnat să își deschidă un muzeu.

„Ar trebui să deschizi măcar un muzeu ceva. Eşti extraordinar, nu îmi vine să cred ce văd. Este senzaţia acestui sezon, Gabriel, sper ca măcar premiul de orginalitate să îl câştige', a spus Andi Moisescu, în timp ce Andra i-a spus că e „o comoară'.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter