Bianca Drăgușanu a mers la Poliție după scandalul cu Alex Bodi? "Nu există împăcare și nu mai vreau ceartă"

Publicat pe

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi sunt din nou în centrul unui scandal, după ce afaceristul a urmărit-o pe vedetă prin București și încearcă să o împace. Fosta soție a declarat că lasă organele competente să se ocupe de această situație prin care trece.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Alex Bodi a fost eliberat recent din arestul la domiciliu și s-a despărțit de rusoaica Daria Radionova, care i-a fost alături în perioada grea. După ce a declarat că nu mai vrea să audă niciodată de fosta lui soție, acum încearcă din răsputeri să o împace. Bianca Drăgușanu este urmărită prin București de Alex Bodi și face adevărate scene. Vedeta a făcut primele declarații, după ce zilele trecute bărbatul a venit după ea la salonul de înfrumusețare și a făcut un scandal monstru pe stradă.

Bianca Drăgușanu a mers la Poliție după scandalul cu Alex Bodi? "Nu există împăcare și nu mai vreau ceartă"Bianca Drăgușanu a mers la Poliție după scandalul cu Alex Bodi? "Nu există împăcare și nu mai vreau ceartă"

„Viața mea nu e cancan să raportez tot. Sunt și evenimente care nu-mi plac, dar se întâmplă. Din fericire, nu trebuie să dau la nimeni raportul. (…) Vreau să am o viață liniștită și frumoasă și cred că lucrurile ar trebui să se așeze la un moment dat și fiecare să-și vadă de treaba lui, pentru că nu există împăcări. Nu există împăcări și nu vreau să mai existe niciun fel de ceartă și niciun fel de scandal', a declarat Bianca Drăgușanu la Xtra Night Show.

Vedeta este mai hotărâtă ca niciodată și susție că nu mai vrea să se întoarcă în brațele fostului soț, după ce a fost bătută în repetate rânduri și umilită în mod public. Se pare că Alex Bodi nu vrea să înțeleagă că totul s-a terminat și încearcă să facă tot posibilul să fie iertat de Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu, ordin de restricție împotriva lui Alex Bodi?

Vedeta nu mai are liniște de câteva săptămâni și este terorizată de fostul ei soț. Întrebată dacă a depus plângere sau a cerut ordin de restricție împotriva lui Alex Bodi, Bianca Drăgușanu a declarat că va lăsa organele competente să se ocupe de acest caz.

„Există organe competente să decidă asta. Nu mai vreau să fac deliciul publicului si să mai spun lucruri. Sunt sigură că toate problemele se vor rezolva, dar eu nu mai văd probleme esențiale. Eu vreau să am o viață liniștită și frumoasă, iar lucrurile ar trebui să se rezolve', a mai spus vedeta.

Citește și: Alex Bodi și Gabi Bădălău, război pentru Bianca Drăgușanu. Ce schimb de replici au avut

Citește și: Alex Bodi a urmărit-o pe Bianca Drăgușanu la salon! Ea s-a baricadat în mașină și…

Citește și: De ce i-a trimis Alex Bodi flori Biancăi Drăgușanu: „Eu sunt mai deosebit, nu sunt ca…”

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au mutat împreună. Unde locuiesc acum

Bianca Drăgușanu susține că nu vrea să se mai împace cu Alex Bodi

Deși toată lumea a văzut imaginile cu Alex Bodi fugind după mașina vedetei și rugând-o să vorbească cu el, Bianca Drăgușanu a păstrat totuși discreția în ceea ce privește scandalul din fața salonului de înfrumusețare.

Vedeta nu mai vrea sub nicio formă să se împace cu fostul soț, după ce a fost bătută și părăsită pentru Daria Radionova. „Nu există împăcări sau alte lucruri. Toată lumea trebuie să fie liniștită și împăcată cu situația. Nu există împăcări și nici certuri și scandal nu mai vreau să existe. Nu am vorbit absolut nimic. Nu a devenit nimeni violent. Mi se pare aiurea să mă explic, să dau detalii care nu sunt atât de importante în viața mea. Nu s-a întâmplat nimic important. Nu vreau să mă mai găsesc în vreun context de genul. Îmi pare rău că se creează vâlva asta și că se speculează atât. Sunt chestiile importante. Nu știu de ce se exagerează atât de mult. Eu mă simt ok. Am încredere în Dumnezeu. Viața mea este o vacanță. Destinațiile le aleg de pe o zi pe alta', a spus Bianca Drăgușanu.

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter