Alina Vidican și iubitul milionar se căsătoresc: „Va avea un nou nume...”

Publicat pe

Alina Vidican este mai fericită ca oricând. Aceasta trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Claude, un milionar american. Cei doi sunt împreună de câțiva ani de zile și chiar locuiesc împreună. Ba mai mult, Alina Vidican și iubitul ei sunt gata să facă pasul cel mare și au stabilit data nunții.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Alina Vidican și-a găsit liniștea în brațele altui bărbat, după divorțul de Cristi Borcea. Aceasta este cât se poate de fericită alături de iubitul ei american de origine braziliană. Nu doar că cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, dar Alina Vidican a acceptat să devină soția acestuia.

Alina Vidican și iubitul milionar se căsătoresc: „Va avea un nou nume...'Alina Vidican și iubitul milionar se căsătoresc: „Va avea un nou nume...'

Zis și făcut! Planurile de nuntă sunt în toi, iar Alina Vidican și Claude au anunțat că urmează să se căsătorească. Claude este încântat că Alina îi va purta numele de familie în curând, anunțul fiind făcut chiar de el, la cea mai recentă cursă la care milionarul a participat, ca pilot.

Citește și: Cât de mult s-a schimbat Alina Vidican, în 10 ani, de la nunta cu Cristi Borcea, până în prezent.Operațiile estetice au transformat-o

Citește și: Lovitură pentru Alina Vidican!Decizia luată de Cristi Borcea în legătură cu firmele din America

Citește și: Bianca Drăgușanu a mers la Poliție după scandalul cu Alex Bodi?„Nu există împăcare și nu mai vreau ceartă'

Citește și: Andra și David de la Mireasa s-au împăcat, după ce au anunțat că divorțează:„Visăm să devenim părinți'

Alina Vidican și iubitul milionar se căsătoresc

Alina Vidican a fost alături, ca de obicei, de iubitul ei la respectiva cursă de mașini la care acesta a participat. În acel moment, Claude a ținut să anunțe că Alina Vidican îi va purta numele de familie în curând.

Alina va avea un nou nume, curând. Îi mulțumesc partenerei mele de viață, Alina, pentru dragostea pe care mi-o arată și pentru suportul pe care mi-l oferă', a spus milionarul american de origine braziliană, Claude.

Ba chiar, Claude a purtat o ținută personalizată pentru a scoate în evidență că intențiile lui în ceea ce o privește pe Alina sunt cât se poate de serioase. În momentul în care a fost premiat și a urcat pe podium pentru participarea lui la cursă, acesta s-a fotografiat alături de Alina Vidican, purtând o bluză pe care era scris „Alina Senhoreti', dând de înțeles că fosta soție a lui Cristi Borcea își va schimba numele în buletin destul de curând.

Alina Vidican și Claude, împreună de peste doi ani

Deși despre relația lor s-a aflat recent, Alina Vidican și Claude sunt împreună de mai bine de doi ani. Pe cei doi îndrăgostiți i-a adus împreună pasiunea comună pentru automobile. Alina şi milionarul s-au cunoscut în momentul în care fosta soţie a lui Cristi Borcea a vrut să îşi achiziționeze o mașină Ferrari în valoare de 200.000 de euro de la firma lui. Cucerit de farmecul Alinei, Claude i-a făcut o reducere substanțială, iar atunci a început și povestea lor.

Alina Vidican a păstrat secretul relației lor de atunci, însă, după ce a primit de la iubitul ei inelul de logodnă cu diamante, fost soție a lui Cristi Borcea a decis să își asume relația public. Acum, alina este în sfârșit fericită, cu atât mai mult cu cât iubitul ei milionar se înțelege foarte bine atât cu copiii, cât și cu mama ei.

S-au cunoscut în momentul în care Alina a cumpărat mașina. S-au plăcut, au început să iasă împreună, iar apoi totul s-a transformat într-o relație serioasă. Claude este brazilian la origine, e născut în Sao Paulo. A fost căsătorit câțiva ani, a divorțat, și s-a stabilit în Florida‘, a spus o sursă, pentru fanatik.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter