Cine sunt cei 12 concurenți care se luptă în finala iUmor, pentru 20.000 de euro

Publicat pe

În această seară, cei 11 concurenți trimiși direct în finala iUmor de către publicul de acasă, dar și semifinalistul ales de Delia, Bendeac și Cheloo se vor lupta pentru premiul de 20.000 de euro, de la ora 20.30, în marea finală a show-ului umoristic.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Fanii au aflat în sfârșit cine sunt cei 12 concurenți din finala iUmor și așteaptă cu nerăbdare să vadă dacă cei votați de ei au șanse la marele premiu. Pentru concurenți însă, lucrurile se complică de data aceasta. Aceștia vor avea nevoie de trei voturi din partea juraților – nu de două, ca până acum -, pentru a rămâne în competiție. Doar cei care vor obține trei „Thumbs up' din partea juraților vor intra la votul publicului.

Cine sunt cei 12 concurenți care se luptă în finala iUmor, pentru 20.000 de euroCine sunt cei 12 concurenți care se luptă în finala iUmor, pentru 20.000 de euro

Cei 12 concurenți din finala iUmor se luptă pentru 20.000 de euro

Așteptarea a luat sfârșit! S-a aflat cine sunt cei 12 concurenți din finala iUmor. În cadrul finalei, difuzată în această seară, de la 20.30, la Antena 1, telespectatorii vor putea vota interpretarea concurenților într-un interval de 20 de minute. Aceștia vor decide prin vot, prin SMS la 1313, marele câștigător. Concurentul ales de public va pleca acasă cu marele premiu în valoare de 20.000 de euro.

Citește și: Moment viral la iUmor! Viorica Dăncilă i-a făcut pe Bendeac, Delia și Cheloo să râdă în hohote

Citește și: Delia și Loredana, sărut pe buze, la iUmor. Totul a fost filmat

Citește și: Finaliști Românii au Talent. Ei luptă pentru premiul de 120.000 de euro

Citește și: Andra și David de la Mireasa s-au împăcat, după ce au anunțat că divorțează: „Visăm să devenim părinți'

Iată, așadar, care sunt cei 12 concurenți care vor intra în finala iUmor din această seară: Alexandru Ghețan, Alin Bourașu, Daria Ștefania Brenda, Doru Nicuț, Florin Gherghe, Gabriel Dumitriu, Marie Janette, Nae Nicolae, Radu Carbon, Ștefania Costache și Vlad Bieltz. Lor și se va adăuga Andrei Garici, cel care a reușit să ocupe ultimul loc în finală chiar în ultima etapă.

Cine a câștigat iUmor în sezoanele trecute

Cei 12 concurenți din finala iUmor așteaptă cu emoție confruntarea care îl va desemna pe cel mai bun dintre ei. Experiențele anilor trecuți au demonstrat că foștii câștigători au acumulat un capital imens de popularitate și chiar au făcut o carieră în domeniu. Drept urmare, lupta va fi una acerbă.

Iată cine sunt câștigătorii iUmor de până acum: Vlad Grigorescu (sezonul I), Maria Popovici (sezonul II), Doina Teodoru (sezonul III), Ana Maria Caliţa (sezonul IV), Andrei Cojocaru (sezonul V), Irena Boclincă (sezonul VI), Mukinka (sezonul VII), Edi Vacariu (sezonul VIII) și Andrei Ungureanu (sezonul IX).


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter