Alex Bodi și Gabi Bădălău, război pentru Bianca Drăgușanu. Ce schimb de replici au avut

 Stamen Diana
.

Când toată lumea credea că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, liniștea lor a fost distrusă de Alex Bodi. Afaceristul se pare că o vrea înapoi pe fosta soție și a avut o conversație acidă cu actualul iubit al vedetei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Nu sunt scene desprinse dintr-o telenovelă, ci este ceea ce se întâmplă acum în showbiz-ul românesc! Bianca Drăgușanu și Alex Bodi sunt din nou protagoniștii unui scandal, însă de data aceasta este implicat și Gabi Bădălău.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi scandalBianca Drăgușanu și Alex Bodi scandal

După ce zilele trecute afaceristul s-a dus peste fosta soție la un salon de înfrumusețare din București și a rugat-o să nu cumva să se căsătorească cu actualul iubit, noi detalii ies la iveală. În weekend, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au petrecut împreună la același restaurant, iar bărbatul i-a dat un buchet de flori. Deși este într-o relație cu Gabi Bădălău, vedeta a ieșit singură în oraș, însă nu a durat prea mult până și-a făcut apariția iubitul ei și i-a făcut o criză de gelozie.

Acum, după ce au apărut imaginile cu discuția aprinsă dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, când el fugea după mașina ei și o ruga să stea să vorbească, se pare că o discuție ar fi avut loc și cu Gabi Bădălău. În ziua respectivă, Bodi l-ar fi sunat pe Bădălău și i-ar fi zis că iubita lui încearcă să joace la două capete.

Citește și: Bianca Drăgușanu, primele declarații după ce Alex Bodi a urmărit-o la salon. I-a cerut să nu se mărite cu Gabi Bădălău

Citește și: Alex Bodi a urmărit-o pe Bianca Drăgușanu la salon! Ea s-a baricadat în mașină și…

Citește și: Bianca Drăgușanu, îngrijorată pentru fiica ei. Ce s-a întâmplat cu Sofia: „Am fost la medici, am făcut analize”

Citește și: Alex Bodi a depus plângere penală împotriva Biancăi Drăgușanu. Ce acuzații îi aduce

Alex Bodi și Gabi Bădălău, discuție aprinsă din cauza Biancăi Drăgușanu

Se pare că cel care ar fi sunat a fost Alex Bodi și ar fi încercat să strice relația fostei sale soții. Afaceristul i-a spus lui Gabi Bădălău că atunci când el se află cu băieții săi, Bianca iese cu el. Când a auzit aceste discuții, Bianca Drăgușanu l-a rugat pe Alex Bodi să înceteze cu aceste afirmații, potrivit Spynews.ro.

Când a auzit toate aceste lucruri, Gabi Bădălău a avut o reacție total neașteptată. Iubitul Biancăi Drăgușanu i-a spus lui Alex Bodi să-i lase în pace și să nu se mai bage în relația lor. Se pare că Gabi Bădălău nu se lasă deloc impresionat de gesturile disperate ale lui Alex Bodi de a încerca să se împace cu Bianca Drăgușanu.

FOTO: Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton