Simona Florescu, mesaj dureros după moartea lui Ion Dichiseanu: "Steaua mea e tristă, nu mai strălucește"

Publicat pe

Simona Florescu suferă enorm după moartea lui Ion Dichiseanu. Fosta soție a artistului nu se poate consola după moartea celui pe care l-a iubit mai mult decât viața. Artista a postat un mesaj sfâșietor pe contul de socializare, la trei zile după înmormântarea fostului ei soț.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Devastată de durere, Simona Florescu a postat recent un mesaj trist pe contul de socializare, prin intermediul căruia îi aduce un omagiu lui Ion Dichiseanu, celui care i-a fost soț nu mai puțin de 22 de ani. În același timp, aceasta a ținut să le mulțumească și celor care le-au fost alături în toată această perioadă grea.

Simona Florescu, mesaj dureros după moartea lui Ion Dichiseanu: "Steaua mea e tristă, nu mai strălucește"Simona Florescu, mesaj dureros după moartea lui Ion Dichiseanu: "Steaua mea e tristă, nu mai strălucește"

Simona Florescu, mesaj emoținant în onoarea lui Ion Dichiseanu

Ion Dichiseanu a fost condus pe 22 mai pe ultimul drum de familia îndurerată, prieteni și oameni care l-au cunoscut și iubit prin prisma sutelor de roluri pe care le-a jucat. Maestrul a fost înmormântat în Cimitirul Bellu, pe Aleea Artiștilor, cu onoruri militare, dat fiind faptul că a fost decorat de președintele Klaus Iohannis cu Ordinul Serviciul Credincios în grad de ofițer. La trei zile de la decesul fostului ei soț, simona dichiseanu a ținut să le mulțumească personal celor care i-au fost alături la înmormântare și cu precădere ginerului său. În egală măsură, i-a adus un omagiu emoționant fostului ei soț, de care a legat-o o poveste de dragoste specială.

„Dragii mei, țin să mulțumesc ginerelui meu, Adrian Artene pentru organizarea perfecta a ceremoniei pentru Dichi al nostru. El a gandit toate detaliile, am mai venit si noi cu ceva idei dar el a fost si este stâlpul nostru.
Mulțumim tuturor celor care fizic, sau prin mesaje, au adus un ultim bun-rămas lui Dichi.

Steaua mea e tristă, nu mai strălucește, dar Dichi este acum cel mai strălucitor astru din Univers, așa cum a strălucit și aici, lângă noi. Sunt convinsă că ne va proteja și de acolo și vom avea grijă să rămână în memoriile noastre si ale celor care il iubesc.
Lumină și iubire veșnică, Dichi drag!”,
a scris Simona Florescu pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Ion Dichiseanu, condus pe ultimul drum cu onoruri militare și aplauze. Fosta soție, fiica și nepoțica au purtat alb

Citește și: Detalii neștiute de la înmormântarea lui Ion Dichiseanu. Semnificația eșarfei mov pe care a purtat-o toată familia

Citește și: Cât de bine arată Simona Florescu la 53 de ani! Cum se menține în formă fosta soție a lui Ion Dichiseanu: „Mă simt mai bine acum decât la 20 de ani”

Citește și: Cine a convins-o pe Dorina Lazăr să dea la Teatru: „Eram înspăimântată, tata a zis că mă dezmoștenește”/ EXCLUSIV

Citește și: Ce metodă folosește Smiley pentru dezvoltarea creierului fiicei sale: „E extrem de obositor pentru noi, adulții'

Simona și Ion Dichiseanu, poveste de dragoste fabuloasă

Simona Florescu și Ion Dichiseanu au fost căsătoriți 22 de ani și, în pofida faptului că mariajul lor nu a rezistat, au rămas uniți pe veșnicie de dragostea pe care și-au purtat-o. Ea i-a devenit soție actorului în 1986, când avea doar 19 ani. Abia la Starea Civilă a aflat că el are 54, însă acest aspect nu le-a distrus căsnicia de 22 de ani și nici gura lumii. Mulți au încercat să-i despartă, însă dragostea ce i-a unit a învins orice bârfă. Și după divorț au rămas prieteni și o altfel de dragoste i-a unit până pe 20 mai, când maestrul Dichiseanu s-a stins.

După despărțirea de actrița Sara Montiel, Ion Dichiseanu şi-a găsit consolarea în braţele Simonei Florescu, femeia care l-a făcut tată şi în care a găsit aceleaşi trăsături cu ale divei spaniole, după cum povesteşte în cartea „Am fost rivalul regelui. Povestea mea de iubire cu Sara Montiel’.

„Eu n-am ştiut ce vârstă are Dichi până ne-am căsătorit. Nu l-am întrebat. La Starea Civilă am văzut câţi ani are! Eu l-am văzut pe el aşa cum este şi l-am iubit aşa.

Vârsta nu trebuie să fie un impediment. Sunt oameni care, la vârsta la care s-a căsătorit Dichi sunt rablagiţi rău de tot, dar sunt şi oameni în vârstă care sunt foarte atenţi cu ei, grijulii şi nu trec degeaba prin viaţă.

Aveam 19 ani când m-am căsătorit cu el și la 20 am născut-o pe Ioana. Îmi doream foarte mult familie, chiar dacă multe persoane au fost împotriva noastra pentru că el era bătran.

S-au pus pariuri că nu rezistăm împreună! Oamenii erau răi și mult timp am avut și eu senzația că ne-am căsătorit pentru că el își dorea un copil, nu pentru că mă iubea pe mine!, povestea Simona în emisiunea „Vorbește Lumea', de la Pro TV, acum doi ani.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter