Oana Roman, după ce Marius Elisei a dezvăluit că e depresiv: „Poate îi e dor de noi”

Publicat pe

Marius Elisei a dezvăluit, printr-o postare pe rețelele sociale, că se confruntă cu stări depresive și că a făcut câteva greșeli de-a lungul timpului, însă nu a specificat care ar fi acestea. Recent, Oana Roman a oferit primele declarații despre această situație în care se găsește fostul ei soț.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat la notar în luna februarie a acestui an. Cei doi au împreună o fetiță în vârstă de șapte ani și au încercat să încheie relația într-un mod amiabil pentru ca micuța să nu fie afectată. Acum câteva zile, Marius Elisei a mărturisit, printr-o postare la Insta Story, că se confruntă cu stări depresive.

Oana Roman, după ce Marius Elisei a dezvăluit că e depresiv: „Poate îi e dor de noi'Oana Roman, după ce Marius Elisei a dezvăluit că e depresiv: „Poate îi e dor de noi'

Oana Roman a avut o primă reacție în ceea ce privește confesiunea fostului ei soț . Aceasta a mărturisit că nu crede că Marius Elisei se confruntă cu depresia și că poate acesta suferă din cauză că i-ar fi dor de momentele trecute.

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei, o nouă vacanță împreună.S-au cazat în aceeași cameră de hotel

Citește și: Marius Elisei, motivul divorțului de Oana Roman:„Poate și din cauza băuturii'

Citește și: Irina Rimes se mărită cu iubitul francez și vrea să devină mamă:„Nunta va fi în România'

Citește și: Cine a convins-o pe Dorina Lazăr să dea la Teatru:„Eram înspăimântată, tata a zis că mă dezmoștenește'/ EXCLUSIV

Oana Roman nu crede că Marius Elisei suferă de depresie

Oana Roman a mai dezvăluit că și ea are momente în care o copleșește nostalgia gândindu-se la trecut.

„Nu am de unde să știu exact ce stări are el. Cu toții avem la un moment dat stări mai bune, stări mai proaste. Nu știu ce să spun. El e totuși tânăr, are toată viața înainte. Nu cred că putem vorbi despre depresie. Poate are momente în care se simte singur, momente în care îi e dor de Isa sau nu-mi dau seama… sau poate de noi cumva, că trecerea a fost destul de bruscă pentru toată lumea.

Și eu am momente de astea în care am așa o nostalgie sau o strângere de inimă că sunt anumite momente care nu mai sunt. Viața e și cu momente bune și cu momente proaste și cu momente în care suntem supărați, fericiți', a spus Oana Roman pentru Antena Stars. 

Marius Elisei se luptă cu depresia?

Marius Elisei a vorbit despre lupta cu stările depresive, despre anumite greșeli pe care le-ar fi făcut, fără însă a preciza specific ce anume s-a întâmplat sau la ce face referire.

Indiferent de cum mă simt și cât de depresiv sunt, soarele va străluci dimineața, iar pe timpul nopții luna va fi acolo. Vei vedea că aceste zile vor continua să treacă. Vei lăsa aceste zile să treacă și vei pierde 1 an din viață făcând ce? În regulă, mă voi descurca, am făcut câteva greșeli, viața merge înainte’, a transmis Marius Elisei pe Instagram.

În fundalul imaginii pe care stă scris textul anterior citat, Marius Elisei a ales piesa artiștilor ruși Rauf & Faik, „Te iubesc de mult timp’. Melodia vorbește despre o dragoste neîmpărtășită.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter