Oana Roman și Marius Elisei, o nouă vacanță împreună. S-au cazat în aceeași cameră de hotel

Publicat pe

Oana Roman și Marius Elisei și-au petrecut weekend-ul împreună. Cei doi au plecat cu fiica lor într-o mini vacanță, la Poiana Brașov. Chiar dacă au divorțat, Oana și Marius Elisei vor ca fiica lor, Isabela, să nu aibă de suferit de pe urma alegerii lor. După ce au petrecut Paștele împreună, acum a venit timpul unui nou weekend petrecut în trei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman și Marius Elisei și-au petrecut weekend-ul împreună. De dragul fetiței lor, aceștia au mers într-o mini vacanță la Poiana Brașov. Vedeta a publicat pe contul de Instagram imagini din camera de hotel.

Ești fericită că te-a adus tati la munte?', a întrebat-o Oana Roman pe fiica ei, într-un Insta Story, în care prezenta camera de hotel în care s-au cazat.

Oana Roman și Marius Elisei, o nouă vacanță împreună. S-au cazat în aceeași cameră de hotelOana Roman și Marius Elisei, o nouă vacanță împreună. S-au cazat în aceeași cameră de hotel

În plus, Oana Roman, Isabela și Marius Elisei nu au dormit în camere separate, ci au ales să stea într-un apartament cu două paturi. După ce au ales să petreacă Paștele împreună, s-a speculat o posibilă împăcare între Oana Roman și Marius Elisei, însă vedeta a ținut să specifice că nu se pune problema de așa ceva. Oana și fostul soț își petrec vacanțele împreună de dragul fiicei lor.

Citește și: Marius Elisei, afectat de depresie, după divorțul de Oana Roman:”Am făcut câteva greșeli, viața…”

Citește și: Marius Elisei, motivul divorțului de Oana Roman:„Poate și din cauza băuturii'

Citește și: Cum au devenit Pavel Bartoș și Smiley prieteni:„Am fost de multe ori la limita marilor accidentări'/ EXCLUSIV

Citește și: Fiul lui Florin Busuioc, mesaj dur pentru tatăl său:„Sunt un străin în viața lui'

De ce a păstrat Oana Roman numele lui Marius Elisei pe Instagram

Oana Roman este adesea întrebată de internauți de ce mai are numele soțului ei la profilul de Instagram, având în vedere faptul că ea a divorțat de Marius Elisei. Fiica lui Petre Roman nu a ezitat să le răspundă urmăritorilor ei. Aceasta a spus că nu și-a schimbat încă buletinul, motiv pentru care nu își poate schimba nici numele la contul de Instagram.

Nu mi-am schimbat încă buletinul și pentru a schimba numele la un cont cu bifă trebuie să le arăt un act de identitate. Ori în buletin mă cheamă încă Roman Elisei', a scris Oana Roman, pe Instagram.

Marius Elisei: „Nu este nimeni în viața mea’

În ciuda faptului că Oana Roman a vorbit, la un moment dat, despre o prezență feminină în viața fostului ei soț și au existat mai multe speculații pe marginea acestui subiect, Marius Elisei a negat orice informație legată de o nouă iubită. El a spus răspicat că nu a apărut nimeni în viața lui la acest moment.

„Nici nu știu de unde a apărut, și cum a apărut și care este interesul, asta 1 la mână, că nu am pe nimeni în viața mea.

Când ai pe cineva, mai ales în situația în care sunt eu, trebuie să faci cunoștință copilului, apoi fostei soții [cu actuala iubită]. Sunt mai multe etape și mi se pare foarte deplasată această știre care este total eronată și falsă. Repet, nu este nimeni în viața mea’, a declarat Marius Elisei după ce au apărut zvonuri că ar avea o nouă iubită.

Sursa Foto: Instagrm

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter