Fiul lui Florin Busuioc, mesaj dur pentru tatăl său: "Sunt un străin în viața lui"

Publicat pe

Fiul lui Florin Busuioc acuză o relație defectuoasă cu tatăl său, celebrul Busu de la Meteo. Florin Busuioc jr. a făcut o serie de declarații dure privind sentimentele dintre el și vedeta de la Pro TV, menționând că l-a iertat pentru tot, însă acceptă ideea că în viața tatălui său este doar un străin.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Fiul lui Florin Busuioc are acum 31 de ani și chiar dacă a reușit să șteargă o parte din traumele trecutului și și-ar dori să aibă o relație apropiată cu tatăl său, e conștient că acest lucru nu va mai fi posibil.

Fiul lui Florin Busuioc, mesaj dur pentru tatăl său: "Sunt un străin în viața lui"Fiul lui Florin Busuioc, mesaj dur pentru tatăl său: "Sunt un străin în viața lui"

Povestea a început în anul 1991, când Florin Busuioc a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Marieta, o asistentă medicală din Târgu Mureș. Aceasta i-a dăruit un fiu, acum în vârstă de 30 de ani. După ce actorul a fost transferat la București și a început să stea tot mai departe de familie, relația cu Marieta s-a răcit, iar acum 12 ani, cei doi au divorțat, Florin Busuioc Jr. rămânând alături de mama lui, la Târgu Mureș.

Din păcate, acela a fost și momentul în care tatăl și fiul s-au văzut pentru ultima oară. Singurul semn primit de la băiatul lui a fost un SMS acid, trimis la scurt timp după ce actorul a suferit infarctul.

„M-a afectat foarte tare absența lui din viața mea, probabil de aici și firea mea vulcanică, probabil de aici și rebeliunea asta a mea care m-a băgat în tot felul de r***turi, dar ideea este că eu nu pe tatăl meu îl consider vinovat pentru faptele mele din trecut, probabil îl văd foarte mare vinovat pentru minciunile din presa, cum că el m-ar fi căutat.

Sincer să fiu, eu nu am văzut vreodată vreun gest din partea lui. Asta este alegerea lui, treaba lui, viața merge înainte. Eu sper ca el să fie bine și să îl avem pe micile ecrane cât de mult posibil, în rest „se rezolvă ele' citat din mesajul acid pe care i l-am trimis în perioada în care era bolnav, adică suferise acel infarct.”, a declarat Florin Busuioc jr. pentru playtech.ro.

„L-am căutat după ce a ieșit din spital, dar tot fără rezultat. Am considerat că Dumnezeu i-a mai dat o șansă și se pare că nu știe ce trebuie să facă cu ea! Astăzi, sincer să fiu, mi-am luat gândul de a mai încerca să fac ceva în legătură cu el. Ține doar de el! Am 30 de ani, nu sunt preșul nimanui, îmi pare rău că un om inteligent ca el acționează astfel. Dar vorba aia, nu îl cunosc, poate îl văd eu prea bine.”, a mai spus fiul lui Busu de la Meteo.

Citește și: Simona Florescu, împietrită de durere după moartea lui Ion Dichiseanu:„A murit în brațele Ioanei

Citește și: De ce i-a trimis Alex Bodi flori Biancăi Drăgușanu: „Eu sunt mai deosebit, nu sunt ca…'

Citește și: Alex Bodi îi cere Biancăi Drăgușanu daune de 200.000 de euro:„Are tulburări psihice’

„El este vedeta, eu sunt rapperul”

„Nu mai avem nici un fel de relație. El este vedeta, eu sunt rapperul, fiecare cu drumul și viața lui! (…) Sunt o persoană înțelegătoare și iertătoare, nu mă blochez în trecut, ce a fost, a fost, ce va fi, vedem noi.

Au fost multe încercări din partea mea, majoritatea s-au terminat rapid, ba că filma, ba că era în Deltă, ba că nu poate vorbi, că nu știu ce. Am renunțat, am înțeles că sunt un străin în viața lui.”, spune dezamăgit Florin Busuioc jr.

Tânărul susține că îi dorește tot ce este mai bun tatălui său celebru, însă chiar dacă ar vrea să se bucure de faima lui, și-a propus să ajungă sus pe forțele sale proprii, prin muzică.

„Clar că mi-aș dori să fiu faimos, muzica să mă facă faimos, nu simt invidie. Că vrea, că nu vrea, este tatăl meu și eu sunt mândru de el, mă bucur pentru el, doar că probabil unele lucruri din trecut le-ar fi putut rezolva el. Acum nu mai e nevoie, ține doar de mine dacă va merge cu muzica sau nu.

Tot ce îmi doresc e ca într-o zi să înțeleagă și el că vede prost situația. Mă ocup eu și de asta! Eu nu îi vreau răul, Doamne ferește, nu vreau să îl fac cu ou și oțet, dar nici nu pot să mint, ăsta sunt eu, d-asta m-am făcut rapper. „, mai spune Florin Busuioc jr.

Florin Busuioc regretă că nu are o relație cu fiul lui

Acum ceva vreme, actorul a vorbit cu regret despre relația inexistentă dintre el și fiul său:

„Cu fiul meu nu am prea mare legătură. Mi-a dat un mesaj de simpatie după tot ce s-a întâmplat. Nu ştiu… mi s-a părut un pic acid, aş zice, dar nu m-a deranjat. El are dreptate în felul lui şi eu îl înţeleg. Sunt părintele care nu a existat. A fost dat la o parte, ăsta este adevărul şi nu pot să-i reproşez nimic acum.

Aşa simte, pentru că aşa s-a întâmplat. După aceea, încercările mele de a reintra în legătură cu el au fost sortite eşecului. Îmi reproşez că nu am avut mai multă grijă. Da, probabil că trebuia să fiu mai prezent în viaţa lui’, a povestit actorul.

foto: Playtech.ro

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter