Anca Neacșu din trupa A.S.I.A, prima apariție după un an. Cum arată și cu ce se ocupă acum

Publicat pe

Anca Neacșu din trupa A.S.I.A a ieșit din lumina reflectoarelor acum mai bine de un an și acum a oferit primele declarații despre motivele care au determinat-o să refuze aparițiile publice. Cum arată și cu ce se ocupă acum.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Anca Neacșu făcea furori în anii ’90 alături de colegele sale din trupa A.S.I.A. La 15 ani după ce trupa s-a destrămat, iar solistele pieselor din adolescența noastră au pornit pe drumuri separate, viața Ancăi Neacșu s-a schimbat total. Vedeta, în vârstă de 41 de ani, este căsătorită cu un cetățean Turc și a locuit vreme de 6 ani peste hotare.

Citește și: FOTO EXCLUSIV! Le mai ții minte pe fetele de la A.S.I.A? În 2000 erau în culmea gloriei. Ce s-a ales de fiecare dintre ele

Citește și: Cum și-a câștigat Maria Constantin banii, în trecut: „Nu îmi e rușine să muncesc'

Citește și: Trupa A.S.I.A – Revedere după 10 ani. Iată cum arată acum fetele!

Citește și: Fratele lui Ion Dolănescu a fost reținut pentru fraudă fiscală! Constantin și-a petrecut noaptea după gratii

Cu toate acestea, de mai bine de un an superba blondină a refuzat aparițiile televizate și fanii erau extrem de curioși în legătură cu cauzele care au dus la această decizie. Din fericire, Anca Neacșu de la A.S.I.A nu a pățit nimic, ba chiar e mai fericită și împlinită ca niciodată!

De ce nu a mai apărut Anca Neacșu, ex. trupa A.S.I.A, la TV?

Anca Neacșu din trupa A.S.I.A, prima apariție după un an. Cum arată și cu ce se ocupă acumAnca Neacșu din trupa A.S.I.A, prima apariție după un an. Cum arată și cu ce se ocupă acum

Fosta membră a trupei A.S.I.A a povestit, în platoul emisiunii Showbiz Report, de la Antena Stars, că ultima perioadă a fost una productivă. Anca Neacșu a explicat că din cauza pandemiei de COVID-19 nu a vrut să mai apară la TV, riscând astfel să îi pună în pericol pe cei dragi.

'De un an n-am mai apărut la TV. Am vrut sa-i protejez pe ai mei, pe mama, pe frații mei.', a declarat Anca, la emisiunea citată anterior.

Mai mult decât atât, cântăreața a dezvăluit și că s-a mutat la casă nouă, acesta fiind un alt motiv pentru care a renunțat temporar la apariții. Anca Neacșu de la A.S.I.A a fost preocupată cu aranjarea și organizarea casei la care visa de multă vreme.

'Nu am putut să mă mai duc la emisiuni deoarece m-am mutat, am avut de aranjatmobilă, mută bagaje, cutii. De câțiva ani îmi caut casă și în sfârșit mi-am găsit locul, sunt lângă ai mei, lângă frații mei, lângă mama.', a mai precizat Anca Neacșu de la A.S.I.A.

Sursa FOTO: Facebook.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă