Drama Alexadrei Ungureanu de la Asia Express. Părinţii ei au fost diagnosticaţi cu cancer, iar tatăl ei a murit

Publicat pe

Alexandra Ungureanu participă la Asia Express, sezonul 4, alături de mama ei. În urmă cu 14 ani, câștigătoarea Bravo, ai stil a trecut printr-o dramă atunci când ambii părinți au fost diagnosticați cu cancer. Mama Alexandrei a învins boala, dar tatăl acesteia s-a stins din viață.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Alexandra Ungureanu va merge pe Drumul Împărariților de la Asia Express, sezonul 4, alături de mama ei, Anca. Cele două au o relație mamă – fiică de invidiat și sunt de nedespărțit. Totuși, Alexandra Ungureanu, de la Asia Express, a trecut prin clipe cumplite acum 14 ani. În acea perioadă, părinții ei au fost diagnosticați cu cancer, o dramă pe care nu o va uita prea curând.

Drama Alexadrei Ungureanu de la Asia Express. Părinţii ei au fost diagnosticaţi cu cancer, iar tatăl ei a muritDrama Alexadrei Ungureanu de la Asia Express. Părinţii ei au fost diagnosticaţi cu cancer, iar tatăl ei a murit

Ambii părinţi au fost diagnosticaţi cu cancer. Tata cu cancer la colon în fază terminală, iar mama cu cancer uterin în fază incipientă. Mama a descoperit la timp ce probleme are, pentru că este genul de om care se îngrijeşte foarte tare. Tata, din păcate, a aflat când nu a mai avut ce să facă. Din momentul în care a fost descoperit… a mai durat două luni. Viața mea s-a scindat în două: înainte de acel moment și după', a povestit Alexandra Ungureanu, de la Asia Express, abia în 2013, pentru „Poveștiri Adevărate', de la Acasă TV.

Citește și: Alexandra Ungureanu participă la Asia Express, alături de mama ei!„Mi se pare că visez'

Citește și: Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza, participă la Asia Express 4:”Începe aventura vieții!”

Citește și: Connect-R și Shift participă la Asia Express 4:”Să vă rugați pentru noi!”

Citește și: Cine este Lorelai Bratu de la Asia Express.E model plus-size

Alexandra Ungureanu, despre drama ei: „Mă ascundeam să plâng'

Alexandra Ungureanu, care va participa la Asia Express, sezonul 4, împreună cu mama ei, a trecut prin clipe greu de imaginat și plângea prin culise, atunci când nu o vedea nimeni, în perioada în care tatăl ei se lupta pentru a rămâne în viață. Cântăreața a mai povestit că, la două zile după ce tatăl ei s-a stins din viață, ea a fost nevoită să urce pe scenă.

Mă ascundem în culise să plâng, atunci când mă suna mama să îmi spună că lucrurile nu se desfăşoară tocmai bine. După ce a murit tata, la două zile eram pe scenă şi nu îmi aduceam aminte versurile pieselor mele', a mai declarat Alexandra Ungureanu, de la Asia Express, potrivit click.ro.

Alexandra a făcut tot ce i-a stat în puțință pentru ca mama ei să se vindece, iar minunea i s-a împlinit. Acum, cele două sunt de nedespărțit și gata să plece în aventura vieții lor, la Asia Express, emisiune difuzată de Antena 1.

Alexandra Ungureanu merge la Asia Express cu mama ei

Alexandra Ungureanu a spus că mamei ei îi este teamă să nu se facă de râs la Asia Express 4. Anca este învățătoare și a ieșit la pensie anul trecut. De asemenea, cântăreața a adăugat că mama ei este un om superb și speră că oamenii o vor cunoaște exact așa cum e ea.

 „Am niște tabieturi și simt că am nevoie de o nebunie, mama e superbă și e un om foarte mișto și sper ca lumea să o cunoască așa cum e, ea are temerea asta că e învățătoare, a ieșit la pensie anul trecut, îi e teamă de generațiile care se vor uita și speră să nu se facă de râs. (…) Vom încerca să compensăm limitele fizice cu alte atuuri. Mama e în permanență în picioare, are o energie și nu se culcă până nu notează tot ce a avut de făcut. O să fie foarte greu, eu cu ea mă bazez pe comunicare, eu cred că e genul de om care poate să covingă pe oricine de orice', a spus cântăreața, la Xtra Night Show.

Sursa Foto: Instagram, Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter