Alexandra Ungureanu participă la Asia Express, alături de mama ei! „Mi se pare că visez”

Publicat pe

După ce a câștigat competiția „Bravo, ai stil! Celebrities', Alexandra Ungureanu a decis să își încerce norocul și la Asia Express, unde va participa alături de mama ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Nu puține au fost dățile în care Alexandra Ungureanu a povestit despre cât de apropiată este de mama ei, așa că vedeta a luat decizia de a participa alături de femeia care i-a dat viață la Asia Express, unul dintre cele mai iubite reality show-uri din România.

Mai mult decât atât, Alexandra Ungureanu a delarat că este o mare fană a emisiunii Asia Express de la Antena 1, motiv pentru care invitația de a participa la această emisiune a bucurat-o nespus.

Citește și: Ce va face Alexandra Ungureanu cu cei 100.000 de lei câștigați la Bravo, ai stil!: „Vin bine într-un an de criză”

Citește și: Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, participă la Asia Express: „O să ne testăm limitele'

Citește și: Strategia pe care a adoptat-o Alexandra Ungureanu ca să câștige Bravo, ai stil!: „M-am simțit analizată pe toate părțile”/ INTERVIU

Citește și: Prințesa Beatrice este însărcinată! Când naște nepoata Reginei Elisabeta

Alexandra Ungureanu, primele declarații despre participarea la Asia Express cu mama sa

Asia Express e un proiect tv fabulos şi o competiţie care m-a ţinut cu sufletul la gură de la primul sezon. Mi-am închipuit de multe ori cum ar fi sa particip, iar acum, cu câteva zile înainte de plecare, încă mi se pare că visez că se întâmplă!

Alexandra Ungureanu participă la Asia Express, alături de mama ei! „Mi se pare că visez'Alexandra Ungureanu participă la Asia Express, alături de mama ei! „Mi se pare că visez'

Am ales să fac echipă cu omul către care alerg întotdeauna prima dată să-i povestesc tot ce trăiesc, pe plan artistic sau personal – mama. De data asta, nu va fi nevoie să-i povestesc, pentru că va fi alături de mine, cu iubire şi incredere, în mijlocul aventurii, şi sper să fie cea mai tare experienta a noastră împreună!', a dezvăluit Alexandra, cu privire la concursul la care va participa.

Înainte de Asia Express, Alexandra Ungureanu a câștigat „Bravo, ai stil! Celebrities'!

De altfel, înainte de a-și anunța participarea la competiția de la Antena 1, Alexanra Ungureanu a ieșit victorioasă dintr-un alt reality show, care a avut loc la Kanal D. Solista a demonstrat nu doar că este cea mai stilată femeie din România, ci și că poate rezista presiunii și stresului care vin la pachet cu un astfel de proiect.

„Sunt extrem de fericită, este proiectul anului meu, un proiect căruia m-am dedicat total, cu determinare, cu speranță, cu o putere pe care mi-am descoperit-o de-a lungul competiției și care a fost susținută de toată dragostea pe care am primit-o de la cei de acasă. Din punctul meu de vedere, premiul acesta simbolizează atât stilul, cât și faptul că sunt iubită de atât de multă lume, lucru care pe mine mă face extrem de bucuroasă și recunoscătoare nu numai acum în prag de Sărbători. Consider că este cel mai frumos cadou pe care puteam să îl primesc și apreciez foarte mult ca m-au susținut atât de mult.

Le mulțumesc tuturor colaboratorilor mei din acest proiect, echipei Kanal D, familiei și prietenilor care m-au «suportat» în această perioadă încărcată cu tot ce înseamnă ea – stres, oboseală, depresie, cădere și iar ridicare.' declara Alexandra Ungureanu, după ce a fost numită câștigătoarea competiției.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter