Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, participă la Asia Express: „O să ne testăm limitele”

Publicat pe

Asia Express continuă! S-a aflat care vor fi concurenții sezonului 4 al emisiunii difuzate de Antena 1. Nouă perechi de vedete vor pleca în aventura vieții lor pe Drumul Împăraților. Printre concurenții care vor avea parte de o experiență inedită se numără și Adriana Trandafir împreună cu fiica ei, Maria Speranța.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Așteptarea a luat sfârșit și s-a aflat care vor fi cele nouă pereche care vor participa la Asia Express. Sezonul 4 se anunță a fi unul plin de surprize cu participanți la care nici măcar nu vă așteptați. Ei bine, printre concurenții care vor trăi aventura vieții lor pe Drumul Împăraților, la Asia Express, se numără și Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța.

Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, participă la Asia Express: „O să ne testăm limitele'Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, participă la Asia Express: „O să ne testăm limitele'

Cea mai provocatoare experienţă personală, de până acum, singura în care o să ne testăm limitele, puterea de a merge cu adevărat mai departe, după ce o să spunem: gata, până aici, nu mai pot. Împreună, pentru prima oară, suntem o echipă în situaţii nemaintâlnite, în locuri neştiute, în condiţii netrăite şi nebănuite. O să trecem prin multe bune şi rele şi o să încercăm să facem faţă cerinţelor. Sperăm ca timpul nepetrecut împreună până acum să se adune într-un exercitiu de iubire, ambiţie, autocunoaştere, bucurie şi joacă, sperând să nu regretăm niciodată această alegere. Asia Express, noi suntem pregătite, tu?’, a declarat Maria Speranța, fiica Adrianei Trandafir.

Citește și: Gina Pistol, prima reacție după ce a fost înlocuită de Irina Fodor la Asia Express sezon 4: ‘Să aveți un drum…’

Citește și: Irina Fodor, Oase și Marius Damian prezintă Asia Express, sezonul 4

Citește și: Cine este Marius Damian, unul dintre prezentatorii Asia Express 4

Citește și: Regulile din sezonul 4 Asia Express.Vedetele pleacă pe Drumul Împăraților

Adriana Trandafir și Maria Speranța participă la Asia Express

Adriana Trandafir, care va participa la Asia Express împreună cu Maria Speranța, este una dintre cele mai cunoscute actrițe de la noi din țară. Aceasta are 65 de ani, dar refuză să se lase afectată de trecerea timpului, lucru dovedit la Te cunosc de undeva. În cadrul show-ului transformărilor, celebra actriță a demonstrat cât de mult energie are și că nimic nu o poate opri.

Pe lângă o carieră de succes, Adriana Trandafir se bucură de împliniri și pe plan personal. Maria Speranța, fiica ei în vârstă de 21 de ani, este o tânără superbă și foarte inteligentă. Aceasta a plecat în Olanda, unde este studentă la Marketing. Acum, cele două vor forma o exchipă excelentă în noul sezon al emisiunii Asia Express.

Cine prezintă Asia Express, sezonul 4

Adriana Trandafir și Maria Speranța nu sunt singurele care vor participa la Asia Express. Alături de cele două, vor mai participa și Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu și Lorelei și Zarug.

De asemenea, noul sezon Asia Express pornește pe Drumul Împăraților cu un nou prezentator. Irina Fodor este cea care va prezenta Asia Express, sezonul 4, în locul Ginei Pistol. Oase și actorul Marius Damian vor fi alături de Irina Fodor în acest sezon. Oase le va face cunoștință cu personaje locale, le va povesti mai multe despre misiunile și jocurile din competiție, în timp ce Marius Damian va fi în continuare povestitorul, personajul care vorbește despre istoricul locurilor în care se desfășoară concursul, despre ineditul fiecărei țări.

Sursa Foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter