Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza, participă la Asia Express 4: "Începe aventura vieții!"

Publicat pe

Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza, au acceptat provocarea Asia Express 4 și vor merge împreună cu alte opt perechi de vedete pe Drumul Împăraților. Cosmin Natanticu spune că aventura Asia Express 4 va fi „a vieții lor”, o călătorie care le va testa curajul, răbdarea și, de ce nu, căsnicia.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Asia Express, cel mai dur reality show din România este gata să dea startul unui nou sezon. Nouă perechi de vedete sunt pe punctul de a începe aventura vieții lor pe Drumul Împăraților. Cursa va porni din Turcia, va continua cu Georgia, Azerbadian și alte destinații surpriză.

Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza, participă la Asia Express 4: "Începe aventura vieții!"Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza, participă la Asia Express 4: "Începe aventura vieții!"

Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele 9 perechi dornice de aventură și adrenalină.

Pentru familia Natanticu, Asia Express 4 înseamnă aventura vieții, depășirea limitelor, ieșirea din zona de confort și din ţară pentru că nu am mai călătorit de când a început pandemia. Ne va pune la încercare răbdarea și anduranţa.

Ne-am propus să trăim pas cu pas această experienţă unică în stilul caracteristic Natanticilor, adică cu umor', au povestit soții Natanticu.

Cine este Eliza Georgescu, soția lui Cosmin Natanticu de la Asia Express 4

Eliza Georgescu, soția lui Cosmin Natanticu și partenera lui de la Asia Express 4, este de profesie actriță și cântăreață, a jucat în mai multe piese de teatru și în seriale, iar în presă au apărut mereu imagini din videoclipurile pieselor sale, imagini extrem de sexy.

Aceasta a lansat recent un videoclip senzual al piesei Arde, iar imaginile sunt de neratat. Actriță de meserie, dar cu o dragoste teribilă pentru muzică, Eliza Georgescu poate să joace orice fel de rol și să demonstreze că talentul îi este mereu alături.

Citește și: Oana Pellea, mesaj emoționant în memoria tatălui său, Amza Pellea: „Dorul mă arde zi de zi'

Citește și: Scandal după moartea lui Gabi Luncă. Ce propunere a primit familia artistei

Citește și: Tudor Sișu din trupa La Familia, despre anii petrecuți la închisoare: „E o rutină, ca și cum ai sta în casă'

Eliza, soția lui Cosmin Natanticu de la Asia Express 4, a fost la X Factor

Eliza de la Asia Express 4 a participat în anul 2016 la X Factor, tot atunci când public felul în care a fost cerută în căsătorie. Aceasta a mărturisit în fața juraților și a publicului că totul s-a întâmplat pe o plajă în Grecia, când era extrem de nervoasă, iar în prima fază a refuzat, dar apoi nu a avut de ales și a acceptat propunerea.

„Viitorul meu soţ a avut o propunere extrem de năstrușnică. M-a cerut de soţie pe o plajă, în Grecia. Şi-a propus să mă enerveze foarte tare. Şi cererea a venit în momentul în care eram maxim de nervoasă şi, în prima fază, am refuzat, după care, ce să fac?!, a trebut să îl iau”, a povestit Eliza la X Factor.

Cel care a susținut-o atunci și a și urcat alături de ea pe scenă a fost chiar Cosmin Natanticu.

„Ne-a făcut cunoştinţă o prietenă comună, dar atunci nu a „percutat' nici unul dintre noi. Abia după vreo două săptămâni m-a căutat Lizi pe Facebook, mi-a scris, şi tot în ziua aceea am ieşit la masă. Am descoperit că avem o grămadă de lucruri în comun. De atunci pot să zic că s-au legat lucrurile. Deci, ea m-a căutat pe mine (zâmbeşte). De atunci suntem de nedespărţit, ne consultăm, luăm decizii împreună, ne susţinem.”, povestea Cosmin Natanticu pentru Click!.

Cosmin Natanticu de la Asia Express 4 și-a dorit să fie fotbalist

„Pasiunea pentru stand-up am descoperit-o prin 2009. Atunci am făcut pentru prima dată un show de stand-up la un club, alături de alţi trei colegi care m-au şi învăţat câteva lucruri elementare despre cum să-mi scriu materialele şi tot ceea ce înseamnă acest gen de show.

Nu îmi amintesc când am făcut pentru prima dată pe cineva să râdă, dar îmi place să cred că a fost doctorul, la naştere mea. Mi-am dorit să fiu fotbalist, dar am ieşit actor.”, declara Cosmin Natanticu anul trecut pentru Click!.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter