Simona Florescu, împietrită de durere după moartea lui Ion Dichiseanu: "A murit în brațele Ioanei”

Publicat pe

Actorul Ion Dichiseanu a murit la 87 de ani, iar fiica și fosta sa soție sunt devastate după pierderea marelui actor. Simona Florescu a făcut primele declarații despre moartea fostului ei soț, menționând că s-a stins din viață în brațele fiicei sale, Ioana.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ion Dichiseanu a murit, iar fiica este de neconsolat. Fosta soție a marelui actor, Simona Florescu, a făcut primele declarații după cumplita veste.

Simona Florescu: „A murit în bratele Ioanei, asa cum și-a dorit'

În lacrimi, Simona Florescu a declarat că Ion Dichiseanu a murit în brațele fiicei sale, exact cum și-a dorit să se întâmple. Vestea a venit ca un șoc, mai ales că starea de sănătatea părea să se îmbunătățească.

Simona Florescu, împietrită de durere după moartea lui Ion Dichiseanu: "A murit în brațele Ioanei'Simona Florescu, împietrită de durere după moartea lui Ion Dichiseanu: "A murit în brațele Ioanei'

A murit în bratele Ioanei, asa cum și-a dorit să se întâmple, să fie alături. A murit la ora 3, atunci s-a constatat decesul. Nu ne vine să credem, se simțea mai bine până ieri. Chiar făcusem demersuri să îl ducem în Turcia, făcusem analize… De ieri se simțea mai rău, s-a decompensat și după 4 luni în spital a murit.', a declarat Simona Florescu pentru fanatik.ro.

Simona Florescu: „Am sperat până în ultimul moment'

Fiica actorului și fosta sa soție au sperat până în ultimul moment că își va reveni, însă organismul lui Ion Dichiseanu nu a mai rezistat.

Am sperat până în ultimul moment, credeam că, totuși, se va recupera, dar organismul lui nu a mai avut putere să lupte. Acum tot greu cade pe Ioana și pe Adi, cu toate formalitățile… Nu pot să spun cât suferim cu toții.', a mai spus ea pentru sursa citată.

Citește și: A murit Ion Dichiseanu!Actorul avea 87 de ani

Citește și: Ion Dichiseanu, ultimul interviu. Ce regret avea:„Nu am putut să…'

Citește și: Mirela Vaida, apel disperat către autorități după ce a fost atacată iar:„Vreau ca statul să mă apere'

Ion Dichiseanu își dorea să se extreneze

Ioana Dichiseanu povestea cu câteva zile în urmă că tatăl ei își dorea să se întoarcă cât mai repede acasă.

' Tata e mai bine, din fericire, medicii de la Spitalul Floreasca au identificat bacteria care i-a provocat atâtea probleme și, acum, a scăpat de ea. Dar va mai dura recuperarea, nu știm exact cât, el având și alte probleme, cu tensiunea, cu inima, iar acestea au afectat și plămânii.

Tata, ultima oară când am vorbit cu el, mi-a spus că vrea să vină cât mai repede acasă. Recuperarea depinde și de el, dar trebuie să mai avem răbdare, nu știm cât va trebui să mai așteptăm. Oricum, e mai bine acum. Nu putem vorbi prea des cu el din cauza restricțiilor, dar se simte mai bine',  spunea, optimistă, Ioana Dichiseanu, în urmă cu câteva zile.

Ioana Dichiseanu: „Avea și acea infecție'

Ioana Dichiseanu a mai spus că tatăl ei a primit, inițial, un diagnostic eronat.

La clinica privată i s-a pus diagnosticul de tumoră, spuneau că e inoperabilă. Eu le-am cerut să nu îi zică nimic lui, știam doar eu. Am mers la Floreasca, iar acolo medicii, după analize, după imagistică, după toate lucrurile pe care le-au făcut să afle ce are, ne-au spus că nu e vorba de vreo tumoră, că e o pleurezie și l-au tratat cum trebuie. Avea și acea infecție, dar s-a rezolvat până la urmă. Probabil că dacă i s-ar fi făcut acea bronhoscopie nu ar fi avut nici infecția, nu ar fi luat bacteria aceea’, a mai dezvăluit fiica lui Ion Dichiseanu.

Sursa foto: Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter