Mirela Vaida, apel disperat către autorități după ce a fost atacată iar: „Vreau ca statul să mă apere”

Publicat pe

După ce pe data de 19 martie Mirela Vaida a văzut moartea cu ochii, pe 19 mai vedeta a fost atacată din nou! Agresoarea nu a fost trasă la răspundere pentru prima tentativă, iar prezentatoarea de la „Acces Direct' a ajuns să se teamă pentru viața ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Mirela Vaida a trăit o adevărată traumă în urmă cu doar două luni când, pe 19 martie, a fost atacată cu pietre de o femeie goală, chiar în timpul emisiunii „Acces Direct'. Pe 19 mai, agresoarea Antoanela Grigoraș a revenit la sediul insituției și a aruncat cu pietre în geamul de la intrare.

Agresoarea a amenințat-o și de această dată cu moartea, iar Mirela Vaida este hotărâtă să depună o nouă plângere penală. Potrivit declarației prezentatoarei de la „Acces Direct', autoritățile nu au luat atitudine în cazul primei plângeri.

Citește și: Mirela Vaida, urmărită azi de o mașină suspectă: „Am trecut pe lângă moarte, nu mă pot liniști'

Citește și: Emisiunea „Hai cu fetele' iese din grila Prima TV! Diana Bart și Giulia rămân fără job

Citește și: Mirela Vaida, revoltată după ce procurorii au dat verdictul în cazul femeii care a atacat-o: „Mă simt în pericol”

Citește și: Moartea lui Diego Maradona: 7 persoane inculpate de omor cu premeditare

Mirela Vaida, apel disperat către autorități după ce a fost agresată în timpul „Acces Direct'

„Voi face plângere pentru tentativă de omor în formă continuată. Vreau ca statul român să mă apere. Nu înțeleg de ce acei medici care au internat-o prima dată pe această femeie i-au dat drumul. Nu înțeleg de ce autoritățile nu fac nimic.', a explicat Mirela Vaida, în cadrul emisiunii „Sinteza Zilei'.

Mirela Vaida, apel disperat către autorități după ce a fost atacată iar: „Vreau ca statul să mă apere'Mirela Vaida, apel disperat către autorități după ce a fost atacată iar: „Vreau ca statul să mă apere'

„Acest stat îmi arată că viaţa mea nu contează. Statul român, eu nu sunt duşmanul tău. Vreau să facem echipă. Vreau ca eu să muncesc, să produc taxe şi impozite, iar tu să mă aperi. Fac un apel la procurorul general al României, ce trebuie să fac, să mă apăr? Aş vrea să îl întreb pe domnul Cîţu, unde greşim noi, când sunăm la 112 şi cerem ajutorul autorităţilor şi ni se răspunde: . Ce putem face noi, mai mult decât să ne apărăm pe cale legală?', a mai adăugat vedeta postului Antena 1.

Mirela Vaida, apel disperat către autorități după ce a fost atacată iar: „Vreau ca statul să mă apere'Mirela Vaida, apel disperat către autorități după ce a fost atacată iar: „Vreau ca statul să mă apere'

Mirela Vaida se teme pentru viața ei, după ce a fost atacată de 2 ori: „Trec printr-o traumă de nedescris'

Acum două luni, după primul atac, procurorii au clasat acuzația de tentativă de omor. Mirela Vaida a depus și atunci plângere pe numele agresoarei, care a atacat-o în direct, în platoul emisiunii „Acces Direct', cu un bolovan. După ce a fost internată la Spitalul Obregia, Antoanela Grigoraș a fost externată la începutul lunii aprilie și iată că a recidivat.

Pot să spun că am început să mulțumesc lui Dumnezeu pentru fiecare zi în care ajung acasă. Atunci când știi că ești moderator și că totul este în mâini tale ai acea forță și, mai ales după un astfel de șoc, am adrenalina aceea care mă ține vie, îmi dă nerv, și mă face să fiu vocală. În momentul în care plec de acolo și mă schimb de haine eu sunt doar un om. Și sunt un om extrem de vulnerabil, care de două luni de zile trec printr-o traumă de nedescris pe care am încercat să n-o arăt și sunt un om care nu vrea decât să ducă o viață normală, liniștită.', a precizat Mirela Vaida, în încheiere.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter