Albert a sărutat-o pe Maria, la Survivor. Familia Războinicei: „Sunt doi oameni...”

Publicat pe

Maria Chițu și Albert Oprea s-au apropiat din ce în ce mai mult la Survivor România, lucru observat nu doar de Războinici, ci și de oamenii de acasă. Sora Mariei a fost întrebată despre părerea ei legată de un eventual cuplu pe care l-ar putea forma Albert Oprea și Maria Chițu în Republica Dominicană.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Maria Chițu și Albert Oprea au fost surprinsi la Survivor România în ipostaze tandre. În ediția de joi, 20 mai, a emisiunii difuzate de Kanal D, Albert este surprins de către camerele de filmat în timp ce o sărută pe Maria Chițu.

Ba mai mult, Albert nu a negat niciodată că s-ar fi apropiat de Maria. Ba din contră, acesta a și recunosc că obișnuiesc să doarmă îmbrățișați.

Albert a sărutat-o pe Maria, la Survivor. Familia Războinicei: „Sunt doi oameni...'Albert a sărutat-o pe Maria, la Survivor. Familia Războinicei: „Sunt doi oameni...'

„Eu cum Maria am început să ne înțelegem din ce în ce mai bine. Am apreciat-o de când a venit aici pentru că a fost sigura care a venit spre mine. Am dormit îmbrățișați în ultimele seri, ăsta este adevărarul. Mai este și frig, mai este și… asta e’, a mărturisit Albert Oprea, la Survivor, la un moment dat.

Citește și: Gesturi tandre între Maria Chițu și Albert Oprea la Survivor:„Te pup, iubi. Să știi că…'

Citește și: Starlin, dezvăluire neașteptată despre Maria și Albert de la Survivor.„Poate mergem și la nuntă'

Citește și: Răzvan Botezatu îl atacă pe Culiță Sterp de la Survivor:„S-a combinat cu prietena fostei soții'

Citește și: Andreea Ibacka este însărcinată a doua oară. Cabral:'Nu ne-am propus nimic'

Gesturi tandre între Albert Oprea și Maria Chițu la Survivor

Toată lumea a observat că între Albert Oprea și Maria Chițu echistă chimie la Survivor România. Sora Războinicei, care îi administrează conturile de pe rețelele sociale Mariei, a fost întrebată, pe Instagram, de către internauți dacă între Albert și Maria este ceva mai mult decât o simplă prietenie.

Nu îmi pot da cu părerea, nu știu ce se întâmplă acolo', a spus sora Mariei despre relația dintre Albert Oprea și Maria Chițu de la Survivor România.

Totuși, chiar dacă nu a vrut să se pronunțe, sora acesteia nu s-ar opune în cazul în care Maria ar forma un cuplu cu Albert. Ba chiar, aceasta a spus despre cei doi că „sunt drăguți'.

Sora Mariei, despre apropierile dintre cei doi

Albert Oprea a tot fost desemnat favoritul publicului la Survivor România, dar a și fost marginalizat de către colegii lui de echipă care au avut să-i reproșeze multe lucruri. În momentul în care Maria Chițu a intrat în competiție, Albert Oprea și-a găsit un aliat. Acesta s-ar putea să fie și motivul apropierii dintre cei doi, lucru pe care l-a admis și sora Mariei.

Cred că sunt doi oameni care au fost marginalizați și din acest motiv s-au apropiat. Cât despre presupusa relație aștept să știu sigur înainte de a-mi da cu părerea', a mai spus sora Mariei Chițu, de la Survivor România, pe Instagram.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter