Alina Sorescu, primele declarații după ce s-a zvonit că a fost înșelată de Alexandru Ciucu: „Nu fac din viața mea un spectacol”

Publicat pe

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt împreună de peste zece ani, iar căsnicia lor părea că merge ca pe roate. Designer-ul vestimentar și solista au trecut, din nefericire, printr-o perioadă dificilă, după ce s-a zvonit că bărbatul ar fi călcat strâmb. La câteva zile de la apariția speculațiilor, Alina Sorescu a realizat primele declarații.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Alina Sorescu a decis să stea departe de lumina reflectoarelor în ultima perioadă și să se concentreze asupra copiilor pe care îi are împreună cu designer-ul Alexandru Ciucu, cu care este căsătorită de peste zece ani. Recent, creatorul de modă a fost surprins, într-un local din Capitală, în compania unei femei misterioase.

După ce au apărut numeroase speculații potrivit cărora în relația Alinei Sorescu cu Alexandru Ciucu și-a făcut apariția infidelitatea, solista a fost invitată în emisiunea „Exclusiv VIP', la Prima TV. Moderatorul a discutat cu vedete despre zvonurile apărute în presă și, discretă ca de obicei, Alina Sorescu nu a prea dat din casă.

Citește și: Cine este femeia în compania căreia a fost surprins Alexandru Ciucu. O cunoaște și soția lui, Alina Sorescu!

Citește și: Alexandru Ciucu lămurește zvonurile despre divorț, după ce a fost surprins cu altă femeie

Citește și: Alina Sorescu, primele declarații despre divorțul de Alexandru Ciucu, după 10 ani de căsătorie: „Vreau să-mi văd mai departe de activitate…”

Citește și: Alexandru Ciucu, soțul Alinei Sorescu, vorbește în premieră despre prima căsătorie: „Un impuls de moment, un teribilism'

Alina Sorescu, declarații despre presupusa infidelitate a lui Alexandru Ciucu

„Nu vreau să comentez pentru că nu este despre mine. Nu mi-a plăcut niciodată să mă dau în spectacol sau să apar cu lucruri cu care apar personajele de carton. Nu o să fac din viața mea un spectacol doar de dragul de a se vorbi despre mine.', a declarat Alina Sorescu, la Prima TV.

Alina Sorescu, primele declarații după ce s-a zvonit că a fost înșelată de Alexandru Ciucu: „Nu fac din viața mea un spectacol'Alina Sorescu, primele declarații după ce s-a zvonit că a fost înșelată de Alexandru Ciucu: „Nu fac din viața mea un spectacol'

Deși a evitat să discute pe tema întrevederii dintre soțul său și femeia misterioasă, Alina Sorescu a avut grijă să aducă în discuție proiectele pe care le-a derulat cu succes în utima perioadă.

„Tind să cred că m-a schimbat în bine această perioadă. Eu simt că sunt mai puternică după pandemie. Mi-am văzut constant și cu grijă de drumul meu, mi-am concentrat atenția pe fetițele mele. Am școala de muzică „Picii lui Soreasca', am avut un proiect în TVR. Simt că întotdeauna mi-au ieșit lucrurile, am avut mereu răbdare și oamenii știu că sunt un om serios.', a mai precizat artista.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter