Cine este femeia în compania căreia a fost surprins Alexandru Ciucu. O cunoaște și soția lui, Alina Sorescu!

Publicat pe

Alexandru Ciucu a fost surprins recent în compania unei femei misterioase și întrebarea care stă pe buzele tuturor la momentul actual ar fi cine este, de fapt, cea care i-a stat alături. După mai multe speculații și controverse generate de această întâlnire, creatorul de modă a spus răspicat că nu se pune problema de o despărțire de Alina Sorescu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

De curând, Alexandru Ciucu a fost surprins de paparazzi Spynews în compania unei femei misterioase, la o terasă din Capitală. Mai mult, după întâlnirea din oraș, creatorul de modă și blonda misterioasă ar fi mers în apartamentul acesteia, potrivit sursei citate.

Cine este femeia în compania căreia a fost surprins Alexandru Ciucu. O cunoaște și soția lui, Alina Sorescu!Cine este femeia în compania căreia a fost surprins Alexandru Ciucu. O cunoaște și soția lui, Alina Sorescu!

De aici au luat naștere numeroase speculații, cea mai puternică fiind că nu ar fi exclus un divorț de Alina Sorescu. Cu toate acestea, el a negat vehement astfel de zvonuri: ‘Nu se pune problema de așa ceva!’, a spus clar creatorul de modă la acel moment.

Cine este Georgiana, femeie cu care a fost surprins Alexandru Ciucu

Întrebarea care nu le-a dat pace multora a fost cine este femeia în compania căreia a fost Alexandru Ciucu surprins. Surpriză! Se pare că ar fi vorba despre una dintre cele mai bune prietene ale soției creatorului de modă, artista Alina Sorescu, potrivit spynews.ro.

Ar fi vorba despre Georgiana Stavrositu, o tânără în vârstă de 35 de ani, care are de nu mai puțin de 15 ani un salon de fițe din nordul Capitalei. Este hairstylist și foarte apropiată de Alina Sorescu. Afacerea sa a prosperat de-a lungul timpului, iar pragul salonului său a fost călcat de mai multe vedete din showbiz, printre care se numără Andreea Berecleanu sau Alina Crișan.

Alina Sorescu și Georgiana au avut un proiect împreună

La salonul ei de înfrumusețare, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au fost invitați de onoare. Artista și Georgiana au avut împreună chiar și un proiect online, în cadrul căruia le-au vorbit urmăritorilor despre trucuri privind îngrijirea părului.

Până la acest moment, Alina Sorescu nu a avut nicio reacție privind imaginile apărute în spațiul public.

Citște și: Cum au fost surprinși împreună Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, după ce s-a zvonit că divorțează!

Citește și: Ce se întâmplă cu Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, la un an după ce s-a zvonit că divorțează!Cei doi s-au afișat pentru prima dată împreună, după o lungă pauză

Citește și: Ana Porgras, adevărul despre relația cu tatăl său, după divorțul părinților:„Am rămas cu sechele'/ EXCLUSIV

Citește și: Whats Up și Alice Badea s-au despărțit iar?Ce i-a dat de gol

Ce spunea Alina Sorescu despre un posibil divorț de Alexandru Ciucu

Vara trecută, Alexandru Ciucu a mai fost surprins la mare în compania altei femei, însă la vremea respectivă Alina Sorescu a fost cea care și-a apărat căsnicia și a subliniat că este totul bine în familie.

Artista a declarat atunci că nu a mers cu soțul ei la mare, pentru că avea alte treburi de rezolvat în Capitală.

Eu sunt în lumea asta de mică și am muncit atâția ani să ajung la un nume curat și lumea, cum să spun, să creadă în numele meu. Să-mi creez o imagine credibilă. Dar eu sunt destul de obișnuită cu lumea asta. Celebritatea, într-adevăr, nu este ușor de dus pe umeri. Dar eu asta fac de când mă știu. Sunt în lumina reflectoarelor de când eram copil. Sunt învățată cu astfel de situații. Vreau să-mi văd mai departe de activitate și familie’, a declarat artista în cadrul unei ediții de la Vorbește Lumea’, difuzată în urmă cu aproape șapte luni.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter