(P) Coșul cadou perfect - sfaturi de la gourmetGIFT.ro, specialistul în coșuri gourmet

Publicat pe

Coșurile cadou au devenit daruri tot mai des oferite și în țara noastră, în trend cu obiceiurile din țări mai dezvoltate. Coșurile cadou gourmet sunt o alegere inspirată în orice ocazie, pentru că reprezintă cadouri elegante, universale, ușor de adaptat la context. Fie că este vorba despre cadouri corporate, fie că este vorba despre cadouri pentru prieteni sau familie, coșurile cadou se potrivesc perfect.

Însă nu orice coș cadou este un cadou ideal! Sunt multe elemente care definesc un coș cadou gourmet ce va impresiona garantat. Specialiștii de la gourmetGIFT.ro, unul dintre liderii segmentului de coșuri cadou și cadouri gourmet corporate din România, subliniază că un coș cadou perfect nu înseamnă o simplă alăturare de produse alimentare și băuturi într-un suport de tip coș. Este o adevărată artă în selecția produselor, în combinarea acestora, dar și în alegerea suportului, coșului care să se potrivească cel mai bine. Tot contează, de la culori la branduri, de la ambalaje la arome și gusturi, pentru combinația ideală.

În perioadele de Sărbători, foarte mulți comrcianți propun coșuri cadou gourmet, însă cele mai multe astfel de produse sunt superficiale din punct de vedere al cadoului rezultat. Cei de la gourmetGIFT.ro pun accent pe calitate, însă fac eforturi pentru a menține costuri rezonabile, rezultând coșuri cadou gourmet pentru orice buget. Se pot alege astfel cosuri Craciun și coșuri cadou de Paște, dar și cu alte ocazii din an – 8 Martie, 1 iunie (coșuri cadou pentru copii), aniversări, onomastice, alte momente speciale pe plan personal sau profesional pentru fiecare persoană.

În ultimii ani, se observă un adevărat trend al oferirii de cosuri cadou corporate pentru angajați și colaboratori – în special coșuri cadou de Crăciun și de Paște. Nu numai marile companii fac astfel de gesturi, ci și IMM-urile, mai ales că există un regim fiscal avantajos pentru oferirea de coșuri cadou pentru salariații din firmă. Însă se observă din ce în ce mai multe comenzi online de coșuri cadou, comenzi personale, pentru cei dragi. O nișă aparte este reprezentată de persoanele are comandă coșuri cadou pe internet pentru familia din țară, deși lucrează sau trăiesc în străinătate. Sistemul este simplu: comanzi online, plătești online, introduci datele de livrare, iar coșurile cadou sunt expediate la persoanele dorite, la momentele dorite.

Coșul cadou perfect conține de obicei băuturi alcoolice fine, ciocolată, cafea italiană, dulciuri sau alte produse gourmet exclusiviste. Sunt selectate produse de la branduri de top, articole premium și de lux, pentru a celebra cu adevărat caracterul festiv al momentelor. Se merge intens la crearea de combinații pentru a rezulta momente memorabile duble: pe de o parte, impresia estetică la primirea pachetului (un adevărat wow!), iar pe de altă parte savurarea produselor împreună cu cei dragi.

Coșurile cadou gourmet originale gourmetGIFT.ro se pot comanda online sau se pot găsi în unele rețele de retail selectate. Pentru cele mai bune prețuri și pentru flexibilitate maximă în materie de comenzi corporate, se recomandă achiziția online. Așadar, de astfel de coșuri cadou perfecte se pot bucura atât cei ce comandă pe cont propriu ca utilizatori individuali, cât și cei care acționează în numele unei firme ce dorește să ofere cadouri impresionante pentru angajați și colaboratori.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter