What's Up și Alice Badea s-au despărțit iar? Ce i-a dat de gol

Publicat pe

What’s Up și Alice Badea s-au despărțit? În urmă cu trei luni, artistul a anunțat că s-au căsătorit în secret, însă acum cei doi nu se mai urmăresc pe rețelele sociale și au șters și fotografiile pe care le aveau împreună. Să fie acesta un semn că povestea de iubire dintre What’s Up și Alice Badea s-a destrămat?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Probleme în paradis pentru What’s Up și Alice Badea? Să se fi despărțit cei doi la trei luni după ce artistul a anunțat că s-au căsătorit în secret? Ei bine, cert este că What’s Up și Alice Badea nu se mai urmăresc pe rețelele sociale și au și șters fotografiile pe care le aveau împreună, potrivit spynews.ro.

What's Up și Alice Badea s-au despărțit iar? Ce i-a dat de golWhat's Up și Alice Badea s-au despărțit iar? Ce i-a dat de gol

Până la acest moment, niciunul dintre ei nu a confirmat sau infirmat public dacă s-au despărțit. Totuși, aceștia păreau că se iubesc mai mult ca niciodată. După 33 de zile de relație, artistul era convins că Alice este aleasa inimii sale.

Citește și: Whats Up are probleme grave de sănătate și pleacă la control, în străinătate:”Sper să mă întorc viu!”

Citește și: What’s Up și-a cerut iubita în căsătorie cu un inel de logodnă ieșit din comun:”Îmi doresc trei copii cu Alice!”

Citește și: Lista completă concurenți Asia Express sezonul 4

Citește și: Cum arată soacra lui Dani Oțil.Gabriela Prisăcariu seamănă leit cu mama ei

What’s Up și Alice Badea s-au despărțit?

Whats Up a fost reținut de Poliție, în decembrie 2019, după ce și-a bătut iubita. Polițiștii au fost chemați chiar de Alice, la apartamentul ei, dar pentru că artistul a devenit extrem de recalcitrant, aceștia l-au încătușat și l-au dus la secție.

Ulterior scandalului care a ținut prima pagină a tabloidelor, Whats Up a realizat că vrea să-și petreacă tot restul vieții cu Alice Badea și a cerut-o de soție. Însă, Whats Up nu a îngenuncheat în fața lui Alice, cu un inel cu diamant în mână, ci au ales să marcheze logodna altfel, printr-un tatuaj cu un fluture.

La 33 de zile de relație, ea avea 33 de ani atunci, și am cerut-o de soție. Pe nou, am zis. După 33 de zile am zis ca o vreau pentru toată viata, am intrebat-o si uite-ne. Actele nu îți garantează dragostea, oamenii se schimbă. Așa că am decis să ne facem acest simbol, fluturașul. Eu, ca ființă, sunt foarte fragilă de felul meu. De Valentines Day bem un vin, poate facem un copil, dacă ne ajută bunul Dumnezeu', a spus What’s Up, în cadrul unei emisiuni TV.

Sursa Foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter