Alexandru Ciucu, soțul Alinei Sorescu, vorbește în premieră despre prima căsătorie: „Un impuls de moment, un teribilism”

Publicat pe

Alexandru Ciucu a mai fost căsătorit o dată, înainte să o întâlnească pe Alina Sorescu. Designerul vorbește despre acel mariaj ca fiind un impuls și un teribilism al vârstei, fiind amândoi foarte tineri. De altfel, Alexandru a și fugit de acasă cu fosta lui soție. 

Mariajul nu a ținut decât o lună. 

„Prima mea căsătorie a fost un impuls de moment, un teribilism al vârstei. Fără pretenția de a fi fost un pas gândit și pus la cale cu seriozitate.

Ne cunoșteam de o lună când ne-am hotărât să o luăm pe acest drum pentru care încă nu eram pregătiți', explica Alexandru Ciucu în trecut, pentru Libertatea.

Tânăra, Ana Cristina, a fost cea pentru care designerul a fugit de acasă și cu care s-a căsătorit extrem de rapid. Mariajul nu a durat prea mult, asta pentru că niciunul dintre ei nu erau pregătiți pentru asta. Cei doi s-au cununat doar civil. 

Acum, el este căsătorit cu Alina Sorescu și formează un cuplu de aproape 12 ani. Cei doi au împreună două fiice: Carolina, în vârstă de 6 ani și Ana Raisa, în vârstă de 4 ani. 

Căsătoria cu Alina, maturizare forțată

„Întâlnirea cu Alina a avut loc la o altă vârstă, într-un moment al vieții mele când știam ce fel de femeie îmi doream și mai ales după ce mă acomodasem cu ideea că trebuie să renunț la unele lucruri pentru a putea construi o relație.

Alexandru Ciucu, soțul Alinei Sorescu, vorbește în premieră despre prima căsătorie: „Un impuls de moment, un teribilism'Alexandru Ciucu, soțul Alinei Sorescu, vorbește în premieră despre prima căsătorie: „Un impuls de moment, un teribilism'

Temerea cea mai mare a fost legată de diferența de vârstă dintre noi și implicit de experiență. Mă gândeam că unul dintre noi își va pierde răbdarea în tot acest proces de maturizare forțată.

Dar se pare că dorința de a rămâne împreună și educația primită ne-au făcut să trecem cu bine aceste etape atât de necesare unei relații', mai spunea Alexandru Ciucu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter