Laura Cosoi are emoții mari înainte de naștere. Medicii i-au pus în vedere ce nu are voie să facă în timpul internării în maternitate

Publicat pe

Laura Cosoi urmeză să nască cel de-al doilea copil. Blondina are mari emoții, din cauza vremurilor restrictive pe care le trăim, odată cu pandemia de coronavirus care a făcut ravagii la nivel mondial. Din această cauză, procedurile sunt mai complicate, iar soțul ei nu poate asista la nașterea celui de-al doilea copil.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Actrița se simte pregătită pentru naștere, dar recunoaște că are mari emoții, dat fiind faptul că Cosmin Curticăpean nu va mai putea fi alături de ea în sală, așa cum s-a întâmplat când Rita a venit pe lume.

„Cred că o să fie ciudat că nu o să fie Cosmin acolo. O să fie ciudat, dar la cât de repede am născut-o pe Rita… Se spune că al doilea travaliu este la jumătate cât primul, iar cu Rita am avut în jur de două ore.

Nu vreau să îmi fac așteptări, sunt pregătită pentru orice. Numai cu voia lui Dumnezeu se va întâmpla ceva. Sper să fie bine', a spus vedeta în emisiunea 'La Măruță'.

Actrița îi face Ritei o surioară

Exact așa cum și-a dorit, actrița va aduce pe lume încă o fetiță. Rita are deja doi ani, așa că noua ei surioară este ca un dar pentru ea. Vedeta a făcut dezvăluirea pe rețelele de socializare, unde a atașat mesajului și câteva fotografii alături de soțul și fiica ei. „Bucurie nemărginită în familia noastră! Rita va avea o surioară, exact așa cum am visat!

Sufletele ne sunt pline de dragoste și nerăbdare, de emoție și împlinire că am primit așa o mare binecuvântare de la Dumnezeu. Cel mai frumos dar pentru mine este să îmi pot strânge copilul în brațe și când mai simt și mișcările surioarei în burtică sunt de-a dreptul copleșită! Cu lacrimi de fericire în ochi, acum, pot doar să mulțumesc', a scris Laura Cosoi pe Facebook, la momentul marelui anunț.

Cum a fost experiența cu Rita

Laura Cosoi a născut-o pe Rita pe cale naturală. Fetița a primit nota 10 la naștere. Actrița a povestit cu lux de amănunte experiența unică și minunată. Alături de ea, la naștere, a fost și soțul.

„Noi, femeile, suntem binecuvântate, pentru că putem trece prin experiență de a da viață unui copil. Sunt momente magice, unice și de aceea mă bucur că pot împărtăși lucrul acesta cu tine. După ce am născut, multe femei m-au întrebat cum a decurs și m-au felicitat pentru curaj, ceea ce mi s-a părut foarte curios.

Laura Cosoi are emoții mari înainte de naștere. Medicii i-au pus în vedere ce nu are voie să facă în timpul internării în maternitateLaura Cosoi are emoții mari înainte de naștere. Medicii i-au pus în vedere ce nu are voie să facă în timpul internării în maternitate

Nu cred că nașterea naturală este un gest de eroism, ci unul absolut firesc. Dacă nu există contraindicații, iar mamă este în formă, nașterea naturală e o opțiune cât se poate de normală', a povestit Laura, pe blogul ei.


 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter