Ce se întâmplă cu Andreea Bălan și Tiberiu Argint, la 10 zile de când au fost fotografiați împreună și s-a aflat de relația lor

Publicat pe

În urmă cu mai bine de o săptămână papparazzi Cancan au surprins-o pe Andreea Bălan în compania unui bărbat, în weekendul în care a mers să se relaxeze la mare. S-a dovedit că este vorba despre managerul Tiberiu Argint, alături de care artista ar încerca să-și refacă acum viața. Iată ce se mai întâmplă între cei doi, la 10 zile de când au fost surprinși împreună!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bălan, care se află în plin divorț de George Burcea, a fost surprinsă la mare în compania lui Tiberiu Argint, la aproximativ jumătate de an de la despărțirea soț.

Andreea Bălan a trecut prin clipe de coșmar, după ce George Burcea a părăsit-o la câteva luni de la nuntă. A rămas singură cu cele două fetițe, Ella și Clara, iar acum se pare că soarele a răsărit și pe strada solistei!

Citește și: Anamaria Prodan, suspectă de coronavirus, după ce a avut grijă de unchiul său, infectat cu COVID-19.De ce a făcut scandal sexy-impresara

Vedeta și Tiberiu Argint au fost surprinși în ipostaze tandre la mare, în Vama Veche. Artista și fratele Soniei Argint ar avea o relație de aproximativ o lună și par a fi foarte fericiți împreună, trăind intens fiecare moment petrecut unul în compania celuilalt.

Citește și: Președintele Iohannis anunță prelungirea stării de alertă cu 30 de zile:„Nu poate fi vorba de noi relaxări'

Andreea Bălan, acasă la Tiberiu Argint?

Chiar dacă nici artista, nici Tiberiu Argint nu au făcut nicio declarație după apariția imaginilor, se pare că relația este cât se poate de serioasă.

Mai mult, artista și-ar petrece timpul și acasă la noul iubit. Ce a dat-o de gol? Decorul unei fotografii postată recent de cântăreață a pus fanii pe gânduri: acesta este foarte asemănător cu cel în care și partenerul ei s-a fotografiat în mai multe ipostaze chiar. Mai precis, gresia, tablourile de pe pereți, dar și scaunul pe care stă solista în timp ce își savurează cafeaua, seamănă izbitor cu cele care apar în pozele postate de Tiberiu, noteză ciao.ro.

Citește și: Un bărbat de 45 de ani din Galați a murit din cauza Covid-19, la două zile după ce a refuzat internarea

Ce se întâmplă cu Andreea Bălan și Tiberiu Argint, la 10 zile de când au fost fotografiați împreună și s-a aflat de relația lorCe se întâmplă cu Andreea Bălan și Tiberiu Argint, la 10 zile de când au fost fotografiați împreună și s-a aflat de relația lor

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter