Anamaria Prodan, suspectă de coronavirus, după ce a avut grijă de unchiul său, infectat cu COVID-19. De ce a făcut scandal sexy-impresara

Publicat pe

Anamaria Prodan Reghecampf este suspectă de infecție cu noul coronavirus, asta după ce a avut grijă de unchiul său, Iulian Prodan, depistat cu virusul care face ravagii la nivel mondial. Bărbatul a aflat că este pozitiv la testul de COVID-19, motiv pentru care Anamaria Prodan ar trebui să fie foarte îngrijorată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan  a intrat în contact, zilele trecute, în mai multe rânduri, cu unchiul său, Iulian Prodan, confirmat pozitiv cu Covid-19. Bărbatul, în vârstă de 90 de ani, a fost internat de urgență la Institutul Matei Balș, după ce rezultatele testului pentru depistarea COVID-19 au ieșit pozitive.

Medicii de pe ambulanță nu s-au gândit să îi facă test COVID-19

Iulian Prodan avea de mai multă vreme o stare de sănătate proastă, iar la finalul săptămânii trecute a apelat la ambulanță. După ce l-au examinat sumar, paramedicii i-au recomandat paracetamol spunându-i că a stat prea mult în soare și a făcut insolație.

Luni, Iulian Prodan a apelat din nou la ambulanță deoarece starea de rău nu-i trecea și se simțea foarte slăbit. De această dată i s-a spus că ar fi vorba de o infecție urinară, însă nici unul dintre cei care l-au examinat nu s-a gândit să-i preleveze teste pentru COVID-19.

Starea sănătății sale a continuat să se deterioreze și mai mult, astfel că, în disperare de cauză, Anamaria Prodan ar fi apelat la Gigi Becali.

În urma intervenției patronului FCSB, o echipă de medici de la clinica acestuia l-au testat pe bătrân pentru noul coronavirus, iar testul a ieșit pozitiv.

Anamaria Prodan a apelat din nou numărul de urgență 112 și ar fi făcut un scandal monstru, având în vedere ce s-a întâmplat cu unchiul său, fratele mamei.

În cele din urmă, Iulian Prodan a fost luat de o ambulanță și internat de urgență la Institutul „Matei Balș'.

Astfel, este posibil ca Anamaria Prodan să fi luat virusul de la unchiul său, pentru că ea l-a îngrijit pe Iulian Prodan.

Apropiații săi susțin că impresara este foarte îngrijorată, atât pentru starea de sănătate a unchiului, de care este foarte apropiată, dar și din cauză că ar putea să se îmbolnăvească. 

Anamaria Prodan, suspectă de coronavirus, după ce a avut grijă de unchiul său, infectat cu COVID-19. De ce a făcut scandal sexy-impresaraAnamaria Prodan, suspectă de coronavirus, după ce a avut grijă de unchiul său, infectat cu COVID-19. De ce a făcut scandal sexy-impresara

Anamaria Prodan s-ar fi izolat de toată lumea și refuză să mai răspundă la telefoane sau să  se mai ocupe de afacerile sale din fotbal, susține Fanatik.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter