Monica Gabor și Mr. Pink investesc într-o nouă afacere. Ivestiție de 1 milion de dolari în Beverly Hills

Publicat pe

Monica Gabor și Mr. Pink se apucă de un nou proiect cu care vor să dea lovitura. Cei doi vor să-și deschidă un restaurant chinezesc pentru care vor plăti o sumă urașă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Monica Gabor și Mr. Pink au în plan să-și deschidă un restaurant chinezesc într-o zonă de lux din Beverly Hills. Chiria ajunge la o sumă fabuloasă: între 500.000 – 1 milion de euro.

Monica Gabor și Mr. Pink investesc într-o nouă afacere. Ivestiție de 1 milion de dolari în Beverly HillsMonica Gabor și Mr. Pink investesc într-o nouă afacere. Ivestiție de 1 milion de dolari în Beverly Hills

Mr. Pink va aduce în America un lanț de restaurante chinezești numit Beijing Yan. Deși avea autorizațiile necesare, iubitul Monicăi Gabor nu a reușit să inaugureze localul în 2019 așa cum era planificat.

Citește și: Monica Gabor, vacanță de lux în Las Vegas

Citește și: Monica Gabor, imagine emoționantă alături de fiul lui Mr.Pink

Citește și: Mirela Vaida, apel disperat către autorități după ce a fost atacată iar

Citește și: Răzvan Botezatu îl atacă pe Culiță Sterp de la Survivor

Planurile lui Mr. Pink au fost afectate de pandemie, însă a reușit să se asocieze cu un alt om de afaceri, iar în curând restaurantul va fi inaugurat, odată cu relaxarea restricțiilor.

După ce s-a despărițit de Irinel Columbeanu, Monica Gabor a plecat în Statele Unite, unde și-a refăcut viața cu Mr. Pink. În urmă cu 3 ani, ea a devenit mamă adoptivă pentru fiul iubitului ei.

Cei doi trăiesc într-o vilă luxoasă, unde nu duc lipsă de nimic. Locuința este evaluată la 3,5 milioane de dolari.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter