Cum au devenit Pavel Bartoș și Smiley prieteni: "Am fost de multe ori la limita marilor accidentări"/ EXCLUSIV

Publicat pe

Pavel Bartoș și Smiley au o relație excelentă și nu doar pe micul ecran, ci și dincolo de camerele de luat vederi. Formează o echipă extraordinară la Românii au talent și se înțeleg la fel de bine și în culise. Actorul ne-a povestit cât de repede s-a împrietenit cu Smiley și prin ce întâmplări au trecut.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cum l-ai cunoscut pe Smiley? V-ați împrietenit din prima sau v-ați apropiat mai greu?

Ne-a fost foarte greu, enorm de greu, primele două minute și 38 de secunde. În minutul 2 și 39 eram, nu știu cum, că nu găsesc nicio explicație, prietenii care suntem și astăzi. Nici acum nu am nicio explicație de ce ne-a fost atât de greu primele două minute și 38 de secunde și de ce am devenit atât de buni prieteni următorii 100 de ani.

Cum au devenit Pavel Bartoș și Smiley prieteni: "Am fost de multe ori la limita marilor accidentări"/ EXCLUSIVCum au devenit Pavel Bartoș și Smiley prieteni: "Am fost de multe ori la limita marilor accidentări"/ EXCLUSIV

Pavel Bartoș, despre Smiley: „Am fost de multe ori la limita marilor accidentări'

Cred că ai o tolbă întreagă de amintiri cu Smiley, dar aș vrea să ne povestești și nouă una aparte.

Am enorm de multe întâmplări cu Smiley. Când mă gândesc și acum la toate preselecțiile făcute împreună, la toată bucuria pe care o aveau oamenii atunci când ne întâlneau…

Toți voiau să ne cinstească, să ne ducă în locuri extraordinare, pentru că știau că suntem oameni care se bucură de viață. În timpul filmărilor, am fost de multe ori la limita marilor accidentări, dar uite că am trecut cu bine. Îmi vin în minte de la momentele extraordinare în care eu am devenit tătic pentru a doua și a treia oară, iar el pentru prima dată. Sunt mult prea multe ca să pot alege doar una!

Citește și: Pavel Bartoș, dezvăluiri despre Smiley, după ce a devenit tată:”Nu realizează că…”

Citește și: Pavel Bartoș, dezvăluiri din culisele Românii au Talent.Ce spune despre Smiley și Alexandra Dinu

Citește și: Marele regret al actorului Florin Busuioc:„I-am pus pe toți într-o situație urâtă'/ EXCLUSIV

Citește și: Ion Dichiseanu, înmormântat cu onoruri militare, în cimitirul Bellu.Trupul neînsuflețit este depus la Teatrul Nottara

Pavel Bartoș: „Sunt un om care oricând o poate lua de la zero'

Că tot vorbim despre Smiley, să vorbim și despre „Românii au talent. Cum a fost pentru voi să filmați în plină pandemie, în condiții incomode și destul de greu de suportat?

Ca toată societatea, și nu numai românească, ne-am adaptat. Și ce mă bucur, cel mai mult, e că oamenii care lucrează la acest format au găsit o modalitate, totuși spectaculoasă, de a aduce publicul în sală. Este meritul lor, al unei echipe fantastice, pe care o avem la „Românii au talent, de aproape 200 de oameni.

Ești deja în atenția publicului de muuulți ani. Te macină cumva gândul că lumea ar putea să nu te mai placă atât de mult? Cât de greu este să ții publicul aproape?

Nu mă macină această idee. Sunt un om care oricând o poate lua de la zero, iar asta îmi dă o liniște, în ceea ce mă privește, fantastică. Și asta pentru că am încredere în mine și în cei dragi mie. Așa că voi găsi modalitatea de a mă reinventa și de a face ce-mi place în continuare. Înainte de toate, sunt actor.

Pavel Bartoș are talent

Că românii au talent știm de mult. Aș vrea să te întreb ce alte talente mai ai tu, în afară de cele pe care le vedem de atâția ani…

Îmi place să desenez și am redescoperit, mai ales în timpul pandemiei, gătitul. Îmi place foarte mult să gătesc! (zâmbește) Și mă desăvârșesc pe zi ce trece. Sper să nu mai țină mult această stare de alertă, pentru că totuși consider că actoria este marea mea iubire.

Sursa foto: Facebook

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE MAI AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter