Marele regret al actorului Florin Busuioc: "I-am pus pe toți într-o situație urâtă"/ EXCLUSIV

Publicat pe

Unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TV din România, Busu nu este numai o prezență agreabilă, ci și o reală inspirație, din foarte multe puncte de vedere. Un bărbat hotărât, cu principii solide, care spune lucrurilor pe nume și, în același timp, sensibil la tot ceea ce se întâmplă în jur.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Care e cea mai mare teamă a ta? În general, mi-e teamă de nerezolvarea acestei probleme care a apărut de anul trecut – pandemia. Mi-e teamă că vom trăi așa de acum înainte, ceea ce nu e deloc plăcut, mai ales că avem probleme mari cu spectacolele de teatru, sunt probleme mari la nivelul relațiilor dintre oameni și așa mai departe.

Care este cel mai valoros lucru pe care îl ai (din punct de vedere
financiar)?
Nu am

Marele regret al actorului Florin Busuioc: "I-am pus pe toți într-o situație urâtă"/ EXCLUSIVMarele regret al actorului Florin Busuioc: "I-am pus pe toți într-o situație urâtă"/ EXCLUSIV

Care este ideea ta despre fericire? Să faci ce îți place în viață.

În ce ai vrea să te reîncarnezi, dacă acest lucru ar fi posibil? Într-un tigru.

Ce personaj istoric îți place? Mihai Viteazul.

Care este ocupația ta favorită? Munca la repetiții, munca la PRO TV – cu asta îmi place să mă ocup, nu am ocupații conexe.

Unde ți-ar plăcea să trăiești? Undeva prin Tenerife, prin Caraibe. Să fie mai tot timpul cald, dar nu exagerat. (râde)

Ce detești la alții? Falsitatea.

Dacă ai putea să-ți schimbi un atribut fizic, care ar fi acela? Aș renunța la burtă.

Regretul prezentatorului meteo Florin Busuioc

Care este cel mai mare regret pe care îl ai? Că am fumat 37 de ani și am făcut infarct din cauza asta, și i-am pus pe toți într-o situație urâtă.

Ce admiri cel mai mult la o femeie? Inteligența.

Ce admiri cel mai mult la un bărbat? Inteligența.

Când și unde te-ai simțit cel mai fericit? Când eram copil, la țară.

Care este personajul de ficțiune pe care îl îndrăgești? Micul Prinț.

Citește și: Cine este și cum arată fosta soție a lui Florin Busuioc.Este medic și i-a dăruit un băiat care trăiește departe de el

Citește și: Cum i s-a schimbat viața lui Florin Busuioc, după ce a suferit un stop cardio-respirator:”Aveam o viață complicată. A trebuit să o las mai moale”. Cum s-a lăsat de fumat / EXCLUSIV

Citește și: A murit Ion Dichiseanu!Actorul avea 87 de ani

Citește și: Ultimele fotografii cu Ion Dichiseanu. Îmbrăcat elegant, lângă cele trei mari iubiri:fosta soție, fiica și nepoata

Florin Busuioc: „Nu mă ghidez după motto-uri'

Cu ce talent natural ai vrea să fii înzestrat? Am destule talente naturale, nu cred că-mi mai trebuie unul în afară de astea. (zâmbește) Tot ce ai putea să ceri sau să speri ar fi o chestie supranaturală, deci nu – nu cred în treaba asta.

Care este mottoul tău? Nu am. Nu-mi propun să mă ghidez după mottouri.

Ce ți se pare a fi culmea durerii? Să-ți pierzi copilul

Pentru ce greșeală ai cea mai mare toleranță? Pentru o greșeală neintenționată, făcută din ignoranță sau naivitate, dar n-am toleranță pentru greșelile făcute voluntar. De exemplu, fetelor mele, în general când sunt la școală, le spun: greșiți, puteți să greșiți pentru că nu aveți de unde să știți totul. Profesorii nu ar trebui să vă taxeze pentru o greșeală involuntară, din neștiință, ci ar trebui să vă ajute să înțelegeți ce ați greșit și să vă îndrume ca să nu mai faceți aceeași greșeală a doua oară.

Florin Busuioc: „Nu am o stare de spiril grozavă'

Care este principalul tău defect? Sunt prea încăpățânat.

Pe cine admiri din viața reală? Pe Marcel Iureș.

Pe cine disprețuiești dintre contemporani? Pe nimeni.

Ce I-ai spune lui Dumnezeu dacă L-ai întâlni? Îți mulțumesc, Doamne, pentru tot ce mi-ai dat!

Cum ai vrea să mori? În somn.

Care este starea ta de spirit actuală? Sincer… nu e chiar grozavă, pentru că avem această situație din care, iată, pare că nu mai putem ieși și nu-mi dă o stare bună treaba asta.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter