Ultimele fotografii cu Ion Dichiseanu. Îmbrăcat elegant, lângă cele trei mari iubiri: fosta soție, fiica și nepoata

Publicat pe

Marele actor Ion Dichiseanu a murit joi, 20 mai, la vârsta de 87 de ani. Acesta era internat de mai bine de trei luni la Spitalul Floreasca din Capitală. Nimeni nu poate contesta că Ion Dichiseana era un bărbat foarte elegant, în orice context, lucru care iese și din ultimele fotografii în care a fost surprins.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ion Dichiseanu s-a stins din viață joi, 20 mai. În urma lui, marele actor a lăsat o familie îndurerată, care s-a rugat neîncetat pentru ca Dumnezeu să facă o minune. Tot alături de familie, Ion Dichiseanu a fost surprins de către fotoreporterii Click!, cu câteva luni înainte să se interneze, mai exact în octombrie 2020.

Ultimele fotografii cu Ion Dichiseanu. Îmbrăcat elegant, lângă cele trei mari iubiri: fosta soție, fiica și nepoataUltimele fotografii cu Ion Dichiseanu. Îmbrăcat elegant, lângă cele trei mari iubiri: fosta soție, fiica și nepoata

Marele actor a fost un bărbat elegant și impunător întrega viață. Ion Dichiseanu nu a renunțat la stilul lui elegant nici în cele mai banale momentue, cum ar fi mersul la supermarket. Acesta se afla în compania fostei soții, Simona Florescu, alături de fiica lor, Ioana, și de nepoata lor, Anastasia.  

La acel moment, Ion Dichiseanu a purtat pantaloni albi, cămașă albă, sacou negru și piesa de rezistență, șapca sa, pe care a primit-o în urmă cu zece ani la premiera unui film și care ne aduce aminte de celebrul personaj din „Toate pânzele sus” pe care marele actor l-a interpretat magistral, Pierre Vaillant.

Vedeți mai multe fotografii aici.

Citește și: A murit Ion Dichiseanu!Actorul avea 87 de ani

Citește și: Simona Florescu, împietrită de durere după moartea lui Ion Dichiseanu:„A murit în brațele Ioanei'

Citește și: Ion Dichiseanu, ultimul interviu. Ce regret avea:„Nu am putut să…'

Citește și: Mirela Vaida, apel disperat către autorități după ce a fost atacată iar:„Vreau ca statul să mă apere'

Simona Florescu: „A murit în bratele Ioanei'

În lacrimi, Simona Florescu a declarat că Ion Dichiseanu a murit în brațele fiicei sale, exact cum și-a dorit să se întâmple. Vestea a venit ca un șoc, mai ales că starea de sănătatea părea să se îmbunătățească.

A murit în bratele Ioanei, asa cum și-a dorit să se întâmple, să fie alături. A murit la ora 3, atunci s-a constatat decesul. Nu ne vine să credem, se simțea mai bine până ieri. Chiar făcusem demersuri să îl ducem în Turcia, făcusem analize… De ieri se simțea mai rău, s-a decompensat și după 4 luni în spital a murit.’, a declarat Simona Florescu pentru fanatik.ro.

Fiica actorului și fosta sa soție au sperat până în ultimul moment că își va reveni, însă organismul lui Ion Dichiseanu nu a mai rezistat.

Ion Dichiseanu își dorea să se extreneze

Ioana Dichiseanu, fiica lui Ion Dichiseanu, a povestit în urmă cu câteva zile că starea de sănătate a tatălui ei se îmbunătățise și să acesta chiar își dorea să fie externat.

 Tata e mai bine, din fericire, medicii de la Spitalul Floreasca au identificat bacteria care i-a provocat atâtea probleme și, acum, a scăpat de ea. Dar va mai dura recuperarea, nu știm exact cât, el având și alte probleme, cu tensiunea, cu inima, iar acestea au afectat și plămânii', a spus Ioana Dichiseanu acum câteva zile.

Ion Dichiseanu a murit, joi, la Spitalul Floreasca. Actorul era internat de mai bine de trei luni la Spitalul Floreasca din Capitală. Ion Dishiseanu, în vârstă de 87 de ani, a fost infectat cu o bacterie periculoasă.

Sursa Foto: Facebook, click.ro, hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter