Scandal la Survivor, între Culiță Sterp și Raluca Dumitru: „De ce ești așa...”

Publicat pe

Un nou scandal a izbucnit la Survivor, între Culiță Sterp și Raluca Dumitru. Concurenta i-a aruncat nsip cu piciorul coechipierului său, iar de la acest gest și până la o ceartă de proporții a mai fost un singur pas.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Culiță Sterp și Raluca Dumitru se află în centrul unui scandal de proporții, la Survivor. În timpl jocului pentru recompensă cei doi și-au aruncat cuvinte grele, asta după ce mai mulți concurenți au declarat că vedeta TV este o femeie falsă.

Totuși, gestul făcut de culiță Sterp a înfuriat-o la culme pe colega sa, care a uitat de camerele de filmare și a izbucnit, fără să mai țină cont de nimic.

Citește și: Ce i s-a întâmplat lui Culiță Sterp, la Survivor. Irisha: „Plângea de rupea'

Citește și: Bianca Drăgușanu, îngrijorată pentru fiica ei. Ce s-a întâmplat cu Sofia: „Am fost la medici, am făcut analize”

Citește și: Raluca Dumitru de la Survivor a refuzat mii de euro pentru nopți de amor: „Am primit oferte indecente și de la femei”

Citește și: Andreea Esca, schimbare de look, după 26 de ani. Ce coafură are vedeta PRO TV

De la ce a pornit marele scandal de la Survivor, între Culiță Sterp și Raluca Dumitru?

După cum am menționat anterior, în timpul jocului pentru recompensă, Culiță Sterp și Raluca Dumitru au avut o mică dispută care s-a transmormat într-un scandal de toată frumusețea, după ce faimoasa i-a aruncat nisip în ochi coechipierului său. După ce Culiță Sterp a făcut-o falsă pe Raluca, focoasa șatenă s-a dezlănțuit.

Scandal la Survivor, între Culiță Sterp și Raluca Dumitru: „De ce ești așa...'Scandal la Survivor, între Culiță Sterp și Raluca Dumitru: „De ce ești așa...'

„Esti singura persoana care imi spune ca sunt fake, ok?', i-a reproșat Raluca Dumitru lui Culiță Sterp, înainte de a-i arunca nisip în ochi, cu piciorul.

Cum solistul a fost luat prin surprindere de acest gest, faimosul de la Survivor nu s-a mai putut abține și a catalogat atitudinea coechipierei sale ca fiind una de mahala, numind-o „țărancă'.

„Ce e asta, de ce ești așa țărancă? Ce-i comportamentul ăsta de mahala, femeie?!', a întrebat, șocat, Culiță Sterp.

Raluca Dumitru – considerată falsă de colegii de la Survivor

„S-au spus foarte multe minciuni la testiomoniale.Raluca a zis că eu i-am spus în avion că îmi place de Culiță. Cum să vinzi așa ceva când eu nu am spus asta?!

S-a încercat să se creeze o poveste, din cauza faptului că eu mă înțelegeam cu Culiță. Mi-a povestit despre iubita lui, Daniela. E greșit să empatizezi cu un om?

Sunt rare momentele în care găsești pe cineva cu care să rezonezi. Eu pe Raluca o cunosc din emisiunea în care a fost asistentă. Acolo am interacționat de câteva ori, când am fost invitată. Nu am ieșit la cafele. Strategia mea a fost fără strategii', a explicat Irisha, cu privire la povestea creată de Raluca Dumitru.

Mai mult decât atât, nici Cucu nu are o părere prea bună despre colega sa. Asemenea Irishei și lui Culiță Sterp, și el consideră că Raluca este falsă.

„Raluca stă tot timpul după copaci și informează, însă puțin deformat. Adică, face telefonul fără fir.', a mărturisit tânărul din echipa Faimoșilor.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter