Ce i s-a întâmplat lui Culiță Sterp, la Survivor. Irisha: „Plângea de rupea”

Publicat pe

Irisha s-a întors recent de la Survivor România. Aceasta a făcut mai multe dezvăluiri despre colegii ei, dar a vrut să și demonteze teoriile conform cărora între ea și Culiță Sterp a existat ceva mai mult. Irisha a spus că acesta îi vorbea constant despre iubita lui, Daniela Iliescu. Ba chiar, artistul a plâns în hohote din cauza dorului de iubita lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Irisha spune că toate zvnonurile referitoare la faptul că ea are sentimente pentru Culiță Sterp au plecat de la Raluca Dumitru. Faimoasa, proaspăt eliminată de la Survivor România, emisiune difuzată de Kanal D, a vrut să demonteze toate aceste speculații. Ba chiar, aceasta a afirmat că, într-o seară, Culiță Sterp a plâns cu lacrimi amare de dorul iubitei lui, Daniela Iliescu, care trebuie să nască curând.

Ce i s-a întâmplat lui Culiță Sterp, la Survivor. Irisha: „Plângea de rupea'Ce i s-a întâmplat lui Culiță Sterp, la Survivor. Irisha: „Plângea de rupea'

„S-au spus foarte multe minciuni la testiomoniale. Raluca a zis că eu i-am spus în avion că îmi place de Culiță. Cum să vinzi așa ceva când eu nu am spus asta. S-a încercat să se creeze o poveste, din cauza faptului că eu mă înțelegeam cu Culiță. Mi-a povestit despre iubita lui, Daniela. E greșit să empatizezi cu un om? Sunt rare momentele în care găsești pe cineva cu care să rezonezi.

Într-o noapte stătea la foc și plângea de rupea (n.r- Culiță). Îți dai seama cum e să stai în mediul ăla, iar acasă soția ta stă să nască. E mult prea mult, e foarte sensibilă situația asta', a spus Irisha de la Survivor, la Ștafeta Mixtă, potrivit wowbiz.ro.

Citește și: Irisha de la Survivor a ajuns în România:”O să taxez băieții care m-au votat dacă…”

Citește și: Irisha, probleme la întoarcerea în România, după ce a fost eliminată de la Survivor:'Mare scandal în avion'

Citește și: Scandal la Survivor! Ștefan Ciuculescu sare să îl ia la bătaie pe Zanni:„S-a umplut paharul'

Citește și: Marea teamă a lui Jador când a participat la Survivor.„Nu ştiam dacă am…'

Irisha: „Băieții făceau glume picante'

Irisha este de părere că nu merita să fie eliminată de la Survivor România, însă strategiile colegilor ei de echipă au trimis-o acasă. Pe de altă parte, Irisha a mai spus că a fost jignită de către Zanni și Ștefan Chitoșcă. În plus, aceasta susține că aceste „glume picante' nu erau făcute și la adresa Ralucăi pentru că ea împărțea mâncarea cu ei.

„Au fost niște gesturi, băieții chiar făceau glume picante, pe care eu nu le gustam. Ulterior spuneau că sunt glume, dar eu nu puteam să le gust. Eu vă spun direct, eu sunt cu dreptatea și cu oamenii. Sebastian și Zanni făceau. Nu, cu Raluca nu. Dacă mă întrebi de ce, o să îți spun. După câteva săptămâni eu am avansat din punct de vedere sportiv, ea tot ce câștigam la recompensă, împărțea cu băieții.

La foamea care e acolo, dacă îți dă cineva o mână de orez ești rege. Eu nu le dădeam', a mai declarat Irisha.

Irisha, despre Raluca Dumitru de la Survivor

Irisha spune că această strategie a Ralucăi Dumitru de a împărți mâncarea cu băieții, a salvat-o de la a fi propusă spre eliminare. Irisha s-a înțeles bine la început cu Zanni și Sebastian Chitoșcă, însă acest lucru s-a schimbat în momentul în care ea a început să empatizeze cu Elena Marin, la Survivor.

Eu pe Raluca o cunosc din emisiunea în care a fost asistentă. Acolo am interacționat de câteva ori, când am fost invitată. Nu am ieșit la cafele. Strategia mea a fost fără strategii. În primele zile, cu Zanni și cu Sebi am vorbit cel mai mult. Cu Zanni aveam un prieten comun. Vorbeam de carieră, povesteam despre noi. La început Zanni mi-a spus: Doamne, ce îmi place de tine, ești inteligentă.

Cel mai mare impact negativ l-a avut momentul în care eu am empatizat cu Elena, când a plâns. Băieții i-au adus niște jigniri și ea nu a mai rezistat. Culmea e că nu a plâns în fața camerelor. Am mers la ea, am luat-o în brațe și i-am spus că totul va fi bine. De acolo totul s-a schimbat',  a mai spus Irisha, la „Ștafeta mixtă'.

Sursa Foto: captură de ecran, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter