Gabriela Cristea, declarații neașteptate despre al treilea copil: „Aș mai face, dar...”

Publicat pe

Gabriela Cristea are două fetițe minunate împreună cu Tavi Clonda. Vedeta s-a întâlnit întâmplător cu Cristina Cioran, care este însărcinată în patru luni. Prezentatoarea TV și-a adus aminte de perioada în care era ea gravidă și a dezvăluit că și-ar mai dori un copil dacă ar fi posibil.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cristina Cioran, în vârstă de 43 de ani, este însărcinată pentru prima dată și urmează să aducă pe lume o fetiță. Aceasta s-a întâlnit întâmplător cu Gabriela Cristea, într-un centru comercial. Cele două au fost foarte încântate că s-au revăzut, iar Gabriela Cristea a vrut să afle cum se simte Cristina în această perioadă.

Gabriela Cristea, declarații  neașteptate despre al treilea copil: „Aș mai face, dar...'Gabriela Cristea, declarații  neașteptate despre al treilea copil: „Aș mai face, dar...'

Cristina Cioran a vorbit despre momentele mai dificile din timpul sarcinii și despre simptomele pe care le-a avut.

Mă înțeleg bine cu situația, dar sunt copleșită de tot ce urmează să se întâmple. Este incredibil. Am avut doar grețuri, eu oricum am rău de mișcare. Dacă nu mă așezam la orizontală o oră-două probabil vomitam. Stările astea au venit peste cele existente deja. Este o perioadă interesantă', a spus Cristina Cioran, la Antena Stars.

Citește și: Primele imagini din vila în care locuiesc Gabriela Cristea și Tavi Clonda:”Este foarte greu de întreținut”

Citește și: Tavi Clonda va juca într-un serial:„Am terminat scena de filmat'

Citește și: Mădălina Urloiu a născut.Primele imagini cu fetița

Citește și: Mihai Bobonete, despre fosta soţie a lui Răzvan Simion:„Mă rugam să o calce tramvaiul'

Ce spune Gabriela Cristea despre al treilea copil

Gabriela Cristea a trecut prin experiența unei sarcini de două ori. Aceasta are două fetițe minunate împreună cu Tavi Clonda, pe Victoria și Iris. Întâlnirea cu Cristina Cioran a făcut-o pe Gabriela Cristea să își amintească de perioada în care ea însăși era însărcinată. Prezentatoarea TV a dezvăluit că și-ar mai dori un copil, doar că nu este convinsă că ar mai putea să facă față din punct de vedere fizic.

Știi cât de mare eram eu? Mă rostogoleam. Dupe ce îl faci pe primul, o să vrei să mai faci. Doar că eu sunt bătrână și nu mai vreau. La noi, prima oară ne-a zis că o să fie băiat. Până la următoarea ecografie am crezut că e băiat, Tavi se gândea deja la nume, cum o să joace fotbal. Apoi s-a văzut că e fetiță. A, am început după să ne gândim invers. Eu aș mai face copii, crede-mă, dar nu mai pot. Fizic, mai pot, cred. Din celălalt punct de vedere fizic nu mai pot. Stai să vezi când or să te ia hormonii. O să plângi din orice', i-a spus Gabriela Cristea Cristinei Cioran.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter