Primele imagini din vila în care locuiesc Gabriela Cristea și Tavi Clonda: "Este foarte greu de întreținut"

Publicat pe

A început reality-show-ul Fetele lui Tavi by Gabriela Cristea! În primul episod difuzat pe Antena Stars, Gabriela și Tavi au făcut turul vilei de lux în care locuiesc. Iată primele imagini din locuință și cum este amenajat totul!

ITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

În pozele postate de Tavi Clonda și Gabriela Cristea pe rețelele de socializare s-au mai observat detalii, pe fundal, din vila în care locuiesc cei doi împreună cu fetițele lor. Totuși, în prima ediție a reality-show-ului ai cărui protagoniști sunt, Tavi și Gabriela au făcut turul casei.

Primele imagini din vila în care locuiesc Gabriela Cristea și Tavi Clonda: "Este foarte greu de întreținut"Primele imagini din vila în care locuiesc Gabriela Cristea și Tavi Clonda: "Este foarte greu de întreținut"

Gabriela Cristea: „Nu eram căsătoriți când ne-am apucat de casă”

Cei doi au povestit cu lux de amănunte care este, de fapt, povestea din spatele vilei lor. S-au apucat de construcție încă de dinainte de se căsători. Au pus cap la cap dorințele fiecăruia, iar rezultatul a fost unul de-a dreptul spectaculos.

„Noi când ne-am apucat de casa asta nu eram căsătoriți. Eram așa niște nebuni frumoși care se gâdeau ei cam ce își doreau de la o casă. Și ne-am așezat la masă și am început să discutăm: tu ce vrei, tu ce vrei. Și ne-am apucat să desenăm. Și când am terminat desenul ne ncăpea casa și în teren la vecinul', a povestit Gabriela Cristea.

Citește și: A slăbit 25 kg, dar a rămas cu un „defect”. Gabriela Cristea și-a arătat vergeturile:”Frumusețea fizică trece pe locul doi!”

Citește și: Cum arată Gabriela Cristea la prima oră, fără pic de machiaj. Fanii au taxat-o imediat:”Nu-și dorește nimeni sa te vadă pleoștită!”

Citește și: Mario Fresh și Alexia Eram, la un pas de despărțire!Ce s-a întâmplat între cei doi îndrăgostiți

Citește și: Vulpița și Viorel s-au angajat! Cu ce se ocupă, după ce au plecat de la Acces Direct:„Câștigăm bine, nu ne plângem'

Tavi Clonda: „Casa a ieșit foarte mare”

La rândul lui, Tavi Clonda a precizat că, față de cum era proiectată pe pământ, vila a ieșit, până la urmă prea mare. Din acest motiv, aceasta este foarte greu de întreținut și au nevoie de ajutor pentru a fi mereu ordine.

„Când am proiectat casa, țin minte și acum, am desenat-o mai întâi pe pământ. Când am intrat noi ditr-o cameră în alta, pe crea aceea, pe pământ, nu ziceam că e așa mare. Apoi am ridicat-o la roșu, apoi la alb, se cam restrângea spațiul.

Noi doi suntem la fel. De obicei într-o relație, unul e contabilul, unul e visatorul. Amândoi suntem doi artiști, doi visători și nici unul nu a zis că e prea mare sau prea mică. De asta a ieșit atât de mare, dar mie nu îmi pare rău, nici Gabrielei nu îi pare rău. Dar este foarte greu de întreținut, avem nevoie de ajutor', a transmis și Tavi Clonda.

Cum arată casa Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda

Deși au început să lucreze la ea de foarte mult timp, casa nu este încă gata, iar Gabriela Cristea a preconizat că ar mai avea zece ani de lucru la ea, pentru a pune la punct toate detaliile.

„Casa noastră am împărțit-o foarte simplu. În partea de jos este zona în care stăm în timpul zilei, unde stăm cu fetele, ieșim la joacă, gătim, mâncăm, ne uităm la televizor, În partea de sus avem dormitoarele, cele două camere ale fetelor și garsoniera noastră. Noi ne-am făcut un spațiu mai mare, unde dormim, dar și chiar dacă dormim, ne-am dorit să fie un spațiu așa, mai pe placul nostru', a mai precizat Gabriela Cristea, la Antena Stars.

Casa are șemineu, spații de joacă pentru cele două fetițe, Victoria și Iris, un dressing imens. Gabriela și Tavi au împărțit spațiul din dressing în mod egal și au optat pentru o ușă transparentă la intrare. Fosta prezentatoare nu s-a arătat foarte încântată de alegere, dat fiind că acesta trebuie ștearsă mereu, însă Tavi Clonda și-a dorit ca acesta să semene cu un magazin dintr-un mall din Dubai.

În baia dormitorului lor au un candelabru impresionant și un geam mare, de unde pot admira priveliștea când trag draperiile. Stau pe băncuța „de meditație” și se refugiază în acest loc când au nevoie de puțină relaxare.

Sursa foto: Captură Antena Stars, Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter