Mioara Roman, primele imagini după externarea din spital. Oana și Catinca au dus-o acasă

Publicat pe

Cele două surori, Oana și Catinca Roman, au motiv de bucurie astăzi. Au reușit să își revadă mama, pe Mioara Roman, care a fost externată din spital. Pe toată durata internării, nu s-au putut vedea din cauza regulilor impuse în pandemie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman și-a anunțat urmăritorii de pe Instagram încă de la primele ore ale dimineții că urmează să își ia mama acasă. Spre mare ei bucurie, externarea a avut loc mai rapid decât credea inițial.

„La ora 12:00 mă duc să o iau pe mama de la spital și să o aduc acasă, pentru că este foarte bine și este totul în regulă și sunt foarte mulțumită că e totul gata', spunea Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman a scăpat de emoții pentru că operația mamei ei a decurs în parametri normali. Mioara Roman avea o problemă mai veche, care nu mai suporta amânare

Mioara Roman, primele imagini după externarea din spital. Oana și Catinca au dus-o acasăMioara Roman, primele imagini după externarea din spital. Oana și Catinca au dus-o acasă

Mioara Roman, primele imagini după externare

Oana Roman a continuat să povestească online tot ce se întâmplă. S-a filmat în mașină, alături de sora și de mama ei. Chiar dacă este aproape de nerecunoscut, Mioara Roman părea să fie într-o stare bună. Chiar dacă a trecut prin multe greutăți în ultima perioadă, Oana se ține tare atât pentru părintele ei, cât și pentru micuța Iza.

„Gata, dragilor, am plecat să o iau pe mama acasă și sunt foarte bucuroasă, pe lângă faptul că mă duc să o iau acasă, că astăzi e mai cald și nu e gerul ăla îngrozitor care ne-a înnebunit. Sunt 8 grade, e soare, e frumos, mă duc să o iau pe mama și apoi toată ziua o să am filmări pentru emisiunea „Mămici de Pitici, cu Lipici' de la Antena Stars. Filmăm de zor lucruri interesante și o să vă arăt și vouă', a transmis Oana Roman, pe Instagram

Citește și: Mario Fresh și Alexia Eram, la un pas de despărțire! Ce s-a întâmplat între cei doi îndrăgostiți

Citește și: Cum se simte Mioara Roman după operație: „Este la Terapie Intensivă câteva ore!”

Citește și: Vulpița și Viorel s-au angajat! Cu ce se ocupă, după ce au plecat de la Acces Direct: „Câștigăm bine, nu ne plângem'

Citește și: Prima apariție publică, după un an și jumătate! Mioara Roman povestește cum a crescut la internat

Cum arată acum Mioara Roman, după operație

Fosta soție a lui Petre Roman s-a bucurat de sprijinul fiicelor sale. Cu toate că boala și vârsta și-au spus cuvântul, Mioara este la fel de elegantă ca întotdeauna. Poate fi văzută pentru câteva secunde, pe filmarea Oanei „Gata, am luat-o pe mama și pentru că m-ați tot întrebat, uite-o și pe sora mea. Este cu noi. Și mama este în spate și suntem bine și mergem acasă', a continuat vedeta.

„Am zis că astăzi nu ies din casă pe frigul ăsta îngrozitor, dar a trebuit să ies, pentru că trebuie să mă duc la mama la spital să-i duc medicamentele. Din păcate, ea nu a fost externată astăzi sau ieri, cum credeam. Din păcate, va mai sta câteva zile la spital pentru că va suferi o intervenție laparascopică pentru a i se înlătura colecistul, pentru că avea această problemă și devenise urgentă', a declarat Oana Roman pe Instagram, în urmă cu câteva zile.

Mioara Roman suferă de o boală gravă

Boala de care suferă Mioara Roman, din păcate, a transformat-o total. Fiica ei, Oana Roman, a făcut o serie de mărturisiri în emisiunea „Trăiri alături de Andreea Mantea’, de la Kanal D. Cu lacrimi în ochi, Oana a povestit mai multe detalii tulburătoare despre afecțiunea de care suferă Mioara.

„Ea mereu îmi spune „Nu mai vreau să fiu o povară’ și oricât încerc să îi spun că nu e așa este prea deșteaptă. Are un Parkinson foarte agresiv care nu o mai lasă să folosească o mână deloc și ea vrea să facă.

Și ea încă este destul de independentă, insistă să se îmbrace, să îți pună de mâncare.Și pentru ea e foarte greu. Dar pentru mine e foarte greu pentru că nu te pregătește nimeni să vezi situația asta, că un om care a fost o forță a naturii să își piardă… , a mărturisit vedeta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter