De ce nu se căsătorește Ruby: "Mi-am făcut o traiectorie în viață și..."

Publicat pe

Ruby, în vârstă de 32 de ani, trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu dansatorul său din trupă, Robert. Cei doi se iubesc de șapte ani și mulți se întreabă când vor ajunge în fața altarului. Cântăreața, însă, nu ar planuri de căsătorie și a spus de ce nu intenționează să se căsătorească, cel puțin pentru moment.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ruby și Robert au făcut furori în cel de-al doilea sezon Asia Express. Au reușit chiar să ajungă până în finală și s-au înțeles foarte bine, cu mici excepții desigur. Fac senzație cu fiecare apariție, însă cei doi nu au un plan să se căsătorească prea curând.

De ce nu se căsătorește Ruby: "Mi-am făcut o traiectorie în viață și..."De ce nu se căsătorește Ruby: "Mi-am făcut o traiectorie în viață și..."

Ruby nu se căsătorește: „Nu simt vreo presiune din partea nimănui'

Artista a vorbit despre motivele pentru care nu vrea să ajungă prea curând în fața altarului. Cântăreața susține că, momentan, nu simte nicio presiune din partea nimănui și lor le este foarte bine așa.

Nu simt vreo presiune din partea nimănui când vine vorba despre căsătoria cu iubitul meu. Suntem împreună de atâția ani și suntem foarte bine așa cum suntem. Sufletește suntem amândoi ca doi copii, așa ne simțim', a declarat Ruby pentru playtech.ro.

Citește și: Cum arăta Ruby înainte de operațiile estetice.E de nerecuoscut

Citește și: Ruby a slăbit foarte mult:„Schiloadă. N-am mâncat nimic'

Citește și: De ce nu s-a căsătorit Daniela Gyorfi cu George Tal, după 15 ani de relație:„Ăsta e adevărul!'/ EXCLUSIV

Citește și: Artistul Mario Joy s-a căsătorit în secret.Primele imagini de la cununie

Ruby: „Cariera primează'

De asemenea, Ruby a precizat că nici măcar mama sau bunica sa nu au adus în discuție acest subiect. Atenția lor este îndreptată către carieră, pentru moment.

Nimeni din familie mea nu se întreabă când ne căsătorim: nici mama, nici mamaia, nici Robert. Nu avem planuri de nuntă, nu avem planuri de copii acum pentru că atât eu cât și el suntem focusați pe carieră și cam atât, în momentul de față. Mi-am făcut o traiectorie în viață și momentan cariera primează', a mai precizat Ruby pentru sursa citată.

Ruby a mai avut o relație de 6 ani

Ruby a mai avut o relație de lungă durată. S-a iubit timp de șase ani cu Cristian Oxi Constantin, iar în 2013 au decis să-și spună „adio'. Cei doi au fost colegi la o revistă și au colaborat pe mai multe planuri. Mai mult, Oxi a fost cel care a lucrat la imaginea artistei și a investit în numele ei, ajungând cunoscută.

'Relația noastră a încetat în urmă cu aproximativ jumătate de an. Am preferat să fim discreți și să nu trecem despărțirea asta prin filtrul presei pentru că ține strict de viețile noastre personale. Nu ne-am despărțit din vina nimănui. Am avut parte împreună de șase ani de relație frumoasă, dar proiectul de care ne ocupăm ne-a acaparat foarte mult și am ales să rămânem nu doar prieteni, ci și familie.

În prezent, fiecare este implicat în câte o relație, dar acesta nu este sub nicio formă motivul pentru care am ales să ne despărțim. Oxi este în continuare managerul meu, iar lucrurile nu se vor schimba din punctul ăsta de vedere sub nicio formă. Datorită lui proiectul Ruby există, iar lucrurile funcționează', povestea Ruby pentru Cancan, după despărțire.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter