Ce planuri are logodnicul Elenei Marin de la Survivor pentru Faimoasă: "O susțin până în pânzele albe"

Publicat pe

Elena Marin își dorește foarte tare să câștige Survivor România. Ba mai mult, este singura fată care se află în Republica Dominicană încă de la începutul competiției. Logodnicul acesteia, Andrei, este foarte mândru de aleasa inimii lui, iar când va veni acasă, vor continua pregătirile de nuntă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Elena Marin își dorește să se întoarcă în țară cu trofeul Survivor România, competiție filmată în Republica Dominicană de către Kanal D. Logodnicului acesteia îi este din ce în ce mai dor de ea și o așteaptă acasă pentru a o răsfăța, dar și pentru a continua pregătirile de nuntă. Andrei este foarte mândru de aleasa inimii sale.

Ce planuri are logodnicul Elenei Marin de la Survivor pentru Faimoasă: "O susțin până în pânzele albe"Ce planuri are logodnicul Elenei Marin de la Survivor pentru Faimoasă: "O susțin până în pânzele albe"

„Elena demonstrează că este o femeie extrem de puternică, sunt mândru de ea, iar parcursul ei nu este o surpriză pentru mine. În momentul de față, a rămas singura concurentă prezentă de la începutul competiției, iar acest lucru vorbește de la sine.

Pentru femei, este mult mai greu să reziste în acele condiții, deoarece intervin anumite probleme de sănătate pe care bărbații nu le au. Cu toate astea, rezistă eroic și chiar crește în evoluții, deși înfruntă concurente mult mai proaspete. Chiar dacă e izolată de trei luni si jumătate, jungla nu a schimbat-o.

Elena a rămas la fel, cea pe care o știu: luptătoare, perfecționistă, sensibilă și foarte frumoasă', a spus Andrei, pentru playtech.ro.

Citește și: Elena Marin de la Survivor are un trecut controversat.I-a oferit un show erotic lui Cristian Țânțăreanu

Citește și: Ana Porgras a dezvăluit ce face Cătălin Moroșanu în fiecare dimineață la Survivor:„Se trezea înaintea mea și…'

Citește și: Culiță Sterp de la Survivor, totul despre copilăria grea și relația cu mama Geta:„Știu cum e să fii și sărac, și bogat' / EXCLUSIV

Citește și: Regina Elisabeta a II-a, prima apariție oficială după moartea Prințului Philip

Logodnicul Elenei Marin, despre conflictul cu Zanni

De asemenea, logodnicul Elenei Marin îi simte foarte mult lipsa Faimoasei, însă o susțițe și speră că aceasta v ajunge să își îndeplinească visul.

„O admir la fiecare apariție, cu dorul mă descurc din ce în ce mai greu, dar o susțin până în pânzele albe și sper să își îndeplinească visul', a mai spus Andrei pentru sursa citată anterior.

Andrei a vorbit și despre greutățile pe care Elena Marin le întâmpină la Survivor. Conflicul dintre Faimoasă și Zanni nu pare că va înceta prea curând.

„Mă afectează mult suferința ei. Neputința de a-i fi alături este sentimentul cel mai greu de suportat.

Elena a avut întotdeauna o problemă cu răutatea, nu a putut s-o accepte niciodată, tocmai pentru că nu o cunoaște și nu o simte. Din păcate, răutatea „a sărit calul' în acest scandal, iar injuriile și jignirile au mers mult prea departe. S-au rostit prea multe jigniri despre aspectul ei fizic.

Jignirile bazate pe defectele fizice ale unui om dau dovadă de imaturitate, de lipsă de respect. Mi s-a părut josnic și lipsit de sens. Despre injurii, nici nu mai vorbim. Elena a declarat, în repetate rânduri, că i s-au adus injurii la adresa familiei și nu numai, fapt care este, pur și simplu, incalificabil', a mai spus Andrei, logodnicul Elenei Marin de la Survivor România.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter