Culiță Sterp de la Survivor, totul despre copilăria grea și relația cu mama Geta: "Știu cum e să fii și sărac, și bogat" / EXCLUSIV

Publicat pe

Culiță Sterp este un concurent puternic la Survivor și a fost lăudat de fiecare dintre colegii lui. Cine este însă Culiță Sterp, dincolo de ceea ce vedem pe micul ecran? Un bărbat care a cunoscut greutățile, dar pe care viața l-a răsplătit din plin.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Îți mai amintești prima apariție în fața publicului?

Prima oară când am urcat pe o scenă aveam așa de mari emoții, încât am luat pastile de la farmacie, ca să mă liniștesc. Erau mulți oameni care așteptau să mă audă cântând. Când am terminat momentul, am fost în al nouălea cer, nu mă așteptăm să iasă așa de bine, am fost înconjurat de oameni care doreau să facă poze cu mine. Am fost extrem de fericit și sentimentul ăsta îl am ori de câte ori văd bucuria din ochii oamenilor care mă ascultă.

Culiță Sterp de la Survivor, totul despre copilăria grea și relația cu mama Geta: "Știu cum e să fii și sărac, și bogat" / EXCLUSIVCuliță Sterp de la Survivor, totul despre copilăria grea și relația cu mama Geta: "Știu cum e să fii și sărac, și bogat" / EXCLUSIV

Culiță Sterp: „Nu am fost nicioadată o familie avută'

Cum a fost viața ta înainte să cunoști celebritatea?

Am avut o copilărie frumoasă, am crescut la țară, la fermă, mergeam desculț pe câmp cu animalele. N-am avut telefoane, calculator. Am învățat mult să apreciez lucrurile simple. Acum mă bucur de ceea ce am, de familie, de faptul că suntem uniți. Noi nu am fost niciodată o familie avută, am fost modești, am urcat treaptă cu treaptă și știm cum e să fim și săraci, și bogați. Nu m-a luat valul celebrității. Țin minte, când a plecat tata de acasă, eu am stat cu oile și am asistat, împreună cu un alt băiat, să fete o mie de oi. Era iarnă, era frig, aveam 19 ani.

Citește și: Scandal între Culiță Sterp și Zanni la Survivor:„M-am certat cu Jador din cauza lui…'

Citește și: Mama Geta, detalii neștiute despre divorțul dintre Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua:”Am plâns, l-am pus să…”

Citește și: Cum l-a cucerit iubita pe Culiță Sterp de la Survivor:”Am primit sute de cereri în căsătorie”/ EXCLUSIV

Citește și: De ce nu își face Oana Cuzino operații estetice:„Nu vreau să-mi schimb…'/ EXCLUSIV

Culiță Sterp de la Survivor: „Mama înseamnă totul pentru mine'

Toată România știe cine este doamna Geta, mama ta. Cum a reușit să crească singură patru copii, dar să țină și o gospodărie atât de mare cum știu că aveți?

Mama înseamnă mult, înseamnă totul pentru mine. Ea ne-a crescut pentru că tata a fost mai mult plecat cu oile, cu afaceri. De mai bine de șase ani, am rămas doar cu ea și trebuie să recunosc faptul că s-a chinuit mult cu noi. Suntem patru copii și ne-a ținut pe toți la școală. A făcut oameni din noi. Este eroul nostru!

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter