De ce nu s-a căsătorit Daniela Gyorfi cu George Tal, după 15 ani de relație: "Ăsta e adevărul!"/ EXCLUSIV

Publicat pe

Daniela Gyorfi și George Tal își trăiesc povestea de dragoste de 15 ani și împreună au o fetiță, Maria, în vârstă de 10 ani. Sunt o familie, iar artista susține că au avut și au în continuare o relație „cu de toate'. Totuși, cei doi nu au ajuns niciodată în fața altarului, iar cântăreața ne-a vorbit despre motivele pentru care nu s-au căsătorit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cum a fost perioada asta grea din punct de vedere personal pentru tine, pentru voi, ca familie? Pe unii greutățile i-au unit și mai mult, pe alții i-au despărțit… Voi sunteți tot bine și fericiți cum vă știm de… 15 ani?

Noi suntem o familie normală, cu bune și cu rele. În această perioadă lungă, de stat mai mult acasă, am învățat să ne reorganizăm, să fim mai uniți, toleranți și puternici. A fost și pentru noi o piatră de încercare și, clar, am avut stările noastre, dar suntem responsabili și trecem peste ele. În plus, am avut acum ocazia să petrecem mai mult timp și cu fetița noastră, Maria, și mă bucur că am stat mai mult împreună cu ea.

De ce nu s-a căsătorit Daniela Gyorfi cu George Tal, după 15 ani de relație: "Ăsta e adevărul!"/ EXCLUSIVDe ce nu s-a căsătorit Daniela Gyorfi cu George Tal, după 15 ani de relație: "Ăsta e adevărul!"/ EXCLUSIV

Eu și George avem o relație matură, bazată pe încredere, ne ajutăm unul pe altul, nu mai suntem la început. Consider că suntem două persoane cu capul pe umeri și că ne cunoaștem limitele, dorințele, neputințele, știm exact ceea ce ne dorim unul de la celălalt, dar asta nu înseamnă că nu mai avem și noi discuții, ca tot omul, însă sunt constructive.

Daniela Gyorfi: „Numai la căsătorie nu mi-a stat gândul!'

Pandemia nu v-a dat gânduri de căsătorie? Ai tot spus de-a lungul
timpului că nu vrei să te măriți… Te-ai răzgândit?

Sinceră să fiu, în perioada aceasta numai la căsătorie nu mi-a stat gândul! Ăsta e adevărul! În plus, noi suntem o familie și nu ne leagă actul în sine. Putem sta împreună și fără să ne căsătorim oficial. Ne-am obișnuit. Suntem uniți, ne iubim, ne respectăm, nu cred că un act este o dovadă mai mare de iubire sau te face mai puternic și încrezător în viitor.

Citește și: Daniela Gyorfi și George Tal, dezvăluiri după 15 ani împreună:”Încercăm să ne menţinem şi relaţia noastră constă în faptul că o avem pe Maria”. Fiica îi împacă la supărare

Citește și: Daniela Gyorfi a vorbit deschis despre problemele de cuplu.Cât de des se ceartă de la bani cu George Tal

Citește și: Alina Laufer, în vacanță cu bebelușii la nici 3 luni după ce a născut prematur:„Eu dorm cu gemenii în rulotă'

Citește și: Cum arată fiica lui Răzvan și a Irinei Fodor.Diana are 10 ani și este superbă

Daniela Gyorfi: „Maria știe că noi nu suntem căsătoriți cu acte'

Chiar, Maria știe că voi nu sunteți căsătoriți? V-a întrebat asta sau i-ați explicat voi din proprie inițiativă?

Maria știe că noi nu suntem căsătoriți cu acte. Vorbim foarte deschis cu ea. Acest lucru nu este o problemă pentru copilul nostru, nu ne cramponăm de acest aspect. După o anumită vârstă, altele sunt perspectivele. Și dacă viața pe care o avem acum ne împlinește, nimic altceva nu mai contează.

Daniela Gyorfi: „A fost și este o relație cu de toate'

Pasiunea de la început mă gândesc că se mai duce în timp… Care sunt
calitățile care te determină pe tine să-l ții alături pe George de 15 ani?

Relația mea cu George a fost și este o relație cu de toate. Noi ne-am cunoscut la vârsta de 36 de ani și amândoi trecuserăm printr-o căsnicie. Așa că, fiind maturi și cu o anumită experiență, amândoi am conștientizat un lucru, și anume că, pentru a avea o familie, trebuie să ne implicăm și să fim uniți! George are multe calități, una dintre ele fiind simțul umorului, dar este și responsabil, serios și mă susține în carieră, ceea ce pentru mine este foarte important.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE MAI AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter