Daniela Gyorfi și George Tal, dezvăluiri după 15 ani împreună: "Încercăm să ne menţinem şi relaţia noastră constă în faptul că o avem pe Maria". Fiica îi împacă la supărare!

Publicat pe

Daniela Gyorfi și George Tal au o relație de 15 ani, pe care au consolidat-o în timp! Legătura lor a devenit mai puternică după venirea pe lume a fetiței lor, Maria, în urmă cu 9 ani. Ea este și motivul pentru care cei doi se temperează și reușesc să treacă cu ușurință peste obstacole.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Daniela Gyorfi și George Tal sunt împreună de peste un deceniu și recunosc că au o relație cu bune și cu rele. Artista a dezvăluit că se mai întâmplă să se și certe, însă atât timp cât există dragoste și compatibilitate orice obstacol poate fi depășit.

Eu şi George avem o relaţie normală, cu bune şi cu rele, cu minusuri, cu plusuri, ne mai certăm în familie, ne împăcăm, suntem doi oameni normali, maturi, fiecare cu câte o căsnicie la activ, probabil că a cântărit şi asta. Important e că până la urmă, dacă există dragoste, compatibilitate, acelaşi sentiment, nu te desparţi. Noi suntem de 15 ani împreună, ne iubim ca-n prima zi', a declarat Daniela Gyorfi.

Citește și: Soția lui Alin Oprea, Larisa, a confirmat despărțirea de artist. Mesajul care i-a lăsat pe toți mască:„Îmi pare rău să aud asta'

La rândul lui, George Tal, care îi este și manager, dezvăluie cât de mult își respectă și își iubește soția, precum și cât de mult o admiră ca artistă.

Soțul cântăreței susține că fiica lor, Maria, îi completează și îi împacă atunci când există tensiune între ei. Este cea mai mare realizare, fiind extrem de fericiți în ipostaza de părinți.

Citește și: Cum se reface Marcel Pavel, la o lună după ce s-a vindecat de COVID-19.Artistul a renunțat la anumite alimente

George Tal: „Maria ne completează şi este rodul iubirii noastre!”

'În relaţia mea cu Daniela este dragoste, respect, o relaţie cu bune şi rele. Ca om, este unul dintre cei mai răbdători pe care i-am întâlnit, foarte modestă, cu foarte multe calităţi pe care le poţi descoperi doar când cunoşti omul Daniela îndeaproape. Profesional, este pentru mine un artist complet, îi place foarte mult ceea ce face.

Maria ne completează şi este rodul iubirii noastre! Încercăm să ne menţinem şi relaţia noastră constă în faptul că o avem pe Maria şi ea este cea mai mare realizare a noastră şi ne bucurăm foarte mult că suntem părinţii ei. Sperăm să rămânem aceeaşi ca şi până acum, să trecem cu bine prin toate greutăţile care vin şi bineînţeles trec şi să rămânem cu picioarele pe pământ, să facem faţă tuturor problemelor care vor veni, atât în viaţa privată, cât şi profesională! Lucrurile astea le poţi face doar când eşti o echipă şi îţi iubeşti şi respecţi partenerul de viaţă!', a spus George Tal pentru Click!

Citește și: Mama lui Dan Bălan de la O-Zone, super sexy în costum de baie, la 62 de ani!Tanti Ludmila a făcut senzație pe plajă

Daniela Gyorfi și George Tal, dezvăluiri după 15 ani împreună: "Încercăm să ne menţinem şi relaţia noastră constă în faptul că o avem pe Maria". Fiica îi împacă la supărare!Daniela Gyorfi și George Tal, dezvăluiri după 15 ani împreună: "Încercăm să ne menţinem şi relaţia noastră constă în faptul că o avem pe Maria". Fiica îi împacă la supărare!

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter