Ana Maria Mocanu, o nouă împăcare cu iubitul! Primele declarații ale fostei asistente TV: "Rareș mă împlinește din toate punctele de vedere"

Publicat pe

Deja ne-am obișnuit cu certurile dintre Ana Maria Mocanu și Rareș, astfel că nu este de mirare că asistăm la o nouă împăcare! Se pare că cei doi nu pot sta prea mult departe unul de celălalt, iar de data aceasta și-au propus să facă un efort să se schimbe pentru a nu mai ajunge în pragul unei noi despărțiri!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Povestea lor este demnă de telenovele! S-au despărțit, s-au împăcat trei zile mai târziu, apoi iar s-au certat din cauza fostei iubite a lui Rareș, iar acum anunță o nouă împăcare!

E clar că nu pot sta prea mult timp departe unul de celălalt, iar fosta asistentă TV pune pe seama impulsivității lor despărțirile frecvente.

Citește și: Elena Băsescu face furori pe plajă, în costum de baie!A slăbit 25 de kilograme după cea de-a treia sarcină și arată ca un manechin

Cu toate acestea, Ana Maria Mocanu susține că Rareș este bărbatul care împlinește din toate punctele de vedere.

Facem aproape un an de relație. Dar trebuie să fim mai ponderați și mai așezați. Noi nu ne certăm foarte des, dar suntem foarte impulsivi.(…) Este un bărbat responsabil, un bărbat cu care ai ce să discuți, pe care te poți baza. E un om care pe mine mă împlinește din toate punctele de vedere.Nu îmi place că este cam impulsiv și ne cam asemănăm, fiind o problemă. Amândoi trebuie să facem un efort în sensul ăsta al schimbării, a declarat Ana Maria Mocanu la Antena Stars.

Citește și: Pandemia a determinat-o pe Claudia Pavel să se reprofileze:„Trebuia să fac și altceva, din motive financiare!'

Ana Mocanu: „Nu se pune problema de căsătorie”

După ultima împăcare, fosta asistentă TV a ținut să lămurească faptul că la acest moment nu intră în discuție mariajul, dat fiind că își dorește să se căsătorească o singură dată în viață. Își dorește să fie sigură că cel care îi va sta alături este, într-adevăr, alesul ei.

‘Nu se pune problema de căsătorie. Am alte lucruri. Anul ăsta nu mă voi căsători. Nu îmi este teamă de eșec pentru că eu sunt un om puternic. Doar că îmi doresc să aștept și vreau să mă căsătoresc pentru tot restul vieții. Unul și bun. Iar atunci când o voi face să fiu ferm convinsă că el este alesul.’, a declarat Ana Maria Mocanu.

Citește și: Adela Popescu, apariție de senzație în vacanță! Fotografia alături de tatăl ei a făcut furori:„De colecție!'

Ana Maria Mocanu, o nouă împăcare cu iubitul! Primele declarații ale fostei asistente TV: "Rareș mă împlinește din toate punctele de vedere"Ana Maria Mocanu, o nouă împăcare cu iubitul! Primele declarații ale fostei asistente TV: "Rareș mă împlinește din toate punctele de vedere"

Sursa foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter