Alina Laufer, în vacanță cu bebelușii la nici 3 luni după ce a născut prematur: "Eu dorm cu gemenii în rulotă"

Publicat pe

Alina Laufer a plecat în vacanță cu gemenii și cu soțul ei, la nici trei luni după ce bebelușii cuplului au venit pe lume. Și pentru a duce parcă actul de curaj până la capăt, a ales să nu meargă la hotel, ci să stea în rulotă și la cort.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Pe 15 februarie, Alina Laufer devenea mamă de gemeni la 39 de ani. Deși micuții s-au născut prematur și au stat în spital nu mai puțin de 38 de zile, părinții lor au luat decizia temerară de a pleca în primul lor concediu împreună. Cu toate că gemenii nu au împlinit încă trei luni, Alina și soțul ei au plecat în vacanță cu bebelușii la aer curat, gata pentru o adevărată aventură.

Alina Laufer, în vacanță cu bebelușii la nici 3 luni după ce a născut prematur: "Eu dorm cu gemenii în rulotă"Alina Laufer, în vacanță cu bebelușii la nici 3 luni după ce a născut prematur: "Eu dorm cu gemenii în rulotă"

Alina Laufer, cu gemenii în rulotă, Ilan, la cort

În weekendul care tocmai a trecut, Alina Laufer și soțul ei, Ilan, au avut parte de o aventură inedită. Cei doi soți s-au hotărât să plece pentru prima oară cu gemenii lor, în vârstă de nici 3 luni, într-o călătorie atipică. Deși, cu siguranță, și-ar fi permis să stea într-un resort de lux, ei și-au dorit să stea departe de lume, așadar au plecat în călătorie prin țară.

Citește și: Alina și Ilan Laufer, ședință foto cu gemenii lor, născuți prematur. Cum arată bebelușii la două luni

Citește și: Alina Laufer și bebelușii născuți prematur s-au externat după 6 săptămâni. Primele imagini de la ieșirea din spital

Citește și: Dani Oțil, dezvăluiri din timpul relației cu Mihaela Rădulescu: „Aveam poze cu…”

Citește și: Ce se întâmplă în viața amoroasă a lui Marius Manole:„Țeluri diferite și multe traume din copilărie’/ EXCLUSIV

Citește și: Însărcinată în luna a opta, Angela Rusu a devenit bunică!A postat prima imagine cu nepoata ei

Și-au luat o rulotă bine dotată, urmând ca Alina și gemenii să doarmă în ea pe parcursul călătoriei. Au campat în mijlocul naturii, lângă un lac – Ilan a dormit la cort -, iar frumusețea peisajului i-a determinat să-și prelungească șederea acolo.

Asta cu atât mai mult, după cum a dezvăluit Alina Laufer într-un InstaStory, gemenii s-au simțit perfect în prima lor ieșire.

„Începe aventura familiei Laufer cu rulota weekendul acesta. Copiii sunt pregătiți, câinele Beckham în portbagaj, și noi cu rulota după noi! Am dus Prințișorii la lac. S-a dovedit a fi încăpătoare rulota, avem aici pat, eu o să dorm cu copiii în rulotă și Ilan în cort. Piticii deja dorm în sânul naturii”, a dezvăluit Alina Laufer pe Instagram.

Din nou mamă, după 8 ani de încercări

Alina Laufer mai are o fiică, pe nume Karina, din mariajul cu Jorge, și și-a dorit foarte mult să aibă copii și cu cel de-al doilea soț al ei, Ilan. Din nefericire, cei doi soți s-au zbătut nu mai puțin de 8 ani până să devină părinți. Așteptarea însă a meritat pe deplin, deoarece bucuria a fost dublă. În urma procedurii de inseminare, Alina Laufer a adus pe lume o pereche de gemeni, fată și băiat.

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest dublu miracol pe care l-am adus în viața noastră după 8 ani de încercări. Azi am fost cu Alina la ecografie și am aflat că vom avea gemeni. I-am văzut și le-am ascultat pentru prima dată inimioarele cum bat tare, tare!”, anunța Ilan Laufer minunata veste.

Deși s-au născut prematur, micuții Alinei și ai lui Ilan Laufer s-au dovedit niște adevărați luptători, cei doi fiind externați bine, sănătoși, după 38 de zile de stat în maternitate.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter