Cine sunt noii arhitecți de la Visuri la cheie. Andra Marinescu și Alex Gavrilescu vor apărea la PRO TV

Publicat pe

Cine sunt noii arhitecți de la Visuri la cheie, sezonul 8? Începe un nou sezon al emisiunii Visuri la cheie la PRO TV și deja s-au anunțat unele schimbări. Dragoș Bucur este gata să pornească la drum, alături de noi alți doi noi arhitecți: Andra Marinescu și Alex Gavrilescu. Alina Vîlcu, Cristina Joia și Laura Boghiu rămân în echipă în acest sezon.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Începe un nou sezon Visuri la cheie, iar în cel de-al optulea sezon vine cu noi schimbări în echipă. Se alătură doi noi arhitecți și nu-i vom mai vedea în acest sezon pe Omid Ghannadi și Valentin Ionașcu.

Cine sunt noii arhitecți de la Visuri la cheie. Andra Marinescu și Alex Gavrilescu vor apărea la PRO TVCine sunt noii arhitecți de la Visuri la cheie. Andra Marinescu și Alex Gavrilescu vor apărea la PRO TV

Noi arhitecți se alătură echipei Visuri la cheie

Cine sunt noii arhitecți de la Visuri la cheie? În sezonul opt al emisiunii vin doi arhitecți noi, care îi vor înlocui pe Omid Ghannadi și Valentin Ionașcu. Este vorba despre Andra Marinescu și Alex Gavrilescu, care se alătură echipei entuziasmați și optimiști, pregătiți să îndeplinească cât mai multe visuri.

Andra Marinescu și Alex Gavrilescu, noii arhitecți de la Visuri la cheie, au experiențe vaste în acest domeniu. Cei doi, împreună cu Dragoș Bucur, Alina Vîlcu, Cristina Joia și Laura Boghiu sunt pregătiți să construiască noi visuri în acest sezon.

Citește și: Cum arată acum Cristina Joia de la Visuri la Cheie, după atacul din supermarket:”Au fost două operații grele”

Citește și: Cum i-a spus Cristina Joia, de la „Visuri la cheie”, fiului ei că este înfiat:”Nu e un stigmat cuvântul adoptat. E ca și cum i-aș spune că are ochii căprui”/ EXCLUSIV

Citește și: Ce se întâmplă în viața amoroasă a lui Marius Manole:„Țeluri diferite și multe traume din copilărie'/ EXCLUSIV

Citește și: Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, a împlinit 19 ani.Ce mesaj i-a transmis artistul

Cine este Andra Marinescu de la Visuri la Cheie

Andra de la Visuri la cheie este arhitect de peste 15 ani, iar pasiunea pentru munca ei a dus-o la următorul nivel: cel în care va aduce bucurie celor care au nevoie de ea.

„Încep această etapă din viața mea de arhitect cu multă emoție și încântare. Mă bucur să mă alătur echipei Visuri la cheie. Sunt sigură că, împreună, vom reuși să aducem zâmbete pe chip și liniște în suflet, atât familiilor, cât și celor de acasă. Sunt emoționată și, în același timp, nerăbdătoare să creez împreună cu această echipă minunată. Echipă pe care o urmăream de fiecare dată cu sufletul la gură, ca telespectator. Este o nouă provocare pentru mine. Un mijloc care îmi va permite să aduc în beneficiul familiilor toată imaginația mea și puterea mea de creație', a declarat Andra Marinescu.

Cine este Alex Gavrilescu de la Visuri la cheie

De-a lungul timpului, în cei 17 ani de muncă, Alex Gavrilescu de la Visuri la cheie a reușit să combine arhitectura și sculptura într-un mod nou, neconvențional. A avut un început greu în viață, de aici și motivația de a ajuta alți oameni.

 „Este o bucurie și o emoție minunată că m-am alăturat echipei Visuri la Cheie! Cred că nu există o răsplată mai mare pe acest Pământ, așa cum este confirmarea că este nevoie de tine să ajuți oamenii din jurul tău, prin ceea ce practici ca om. Consider că mi-am luat toate bagajele necesare de a urca în autocarul Visuri la Cheie. Sunt nerăbdător ca, alături de această echipă minunată, să îmi ofer toate cunoștințele și aptitudinile în schimbul fericirii celor ce au uitat să vadă viața prin ochii bucuriei și care chiar au nevoie de un strop de speranță să meargă mai departe', a spus, la rândul lui Alex Gavrilescu de la Visuri la cheie.

Cum au fost primiți în echipă noii arhitecți de la Visuri la cheie

Echipa i-a primit cu brațele deschise pe ce doi noi arhitecți de la Visuri la cheie. Împreună, ei vor reuși să schimbe viitorul unor oameni.

„Mă tot întreabă lumea pe stradă când reîncepem! Ei bine, Visuri la cheie începe de azi, într-o formulă cu ceva nou, ceva vechi și totul pregătit pentru lucruri bune. Le urez Andrei și lui Alex bun venit în echipa noastră. Le promit că voi demola cât mai mult pentru a face loc proiectelor pregătite de ei familiilor pe care le vom ajuta. Renovarea începe azi!', a transmis Dragoș Bucur, prezentatorul Visuri la cheie.

Sursa foto: PRO TV

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter