Cum arată acum Cristina Joia de la Visuri la Cheie, după atacul din supermarket: "Au fost două operații grele"

Publicat pe

Cristina Joia a trecut prin momente cumplite, la sfârșitul anului trecut. Designerul din echipa emisiunii Visuri la Cheie a fost agresată de o femeie într-un supermarket. Acum, Cristina a acceptat să apară în emisiunea lui Cătălin Măruță fără mască. Este pentru prima oară când a arătat public cum arată după atac.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cristina a trecut prin momente de groază. După ce a ajuns la spital în urma loviturii primite, vedeta ProTV a fost nevoită să treacă prin dureri cumplite, dar și prin două operații. A urmat o perioadă extrem de dificilă de recuperare, iar pe chipul designerului se poate observa și acum o cicatrice.

„Îmi amintesc că am mers la un moment dat la restaurant și mi-a fost teamă și rușine să-mi dau masca jos. Erau oameni care mâncau acolo și m-am gândit că nu ar fi comod pentru ei să mă vadă așa!', i-a mărturisit Cristina Joia lui Cătălin Măruță.

Cum arată acum Cristina Joia de la Visuri la Cheie, după atacul din supermarket: "Au fost două operații grele"Cum arată acum Cristina Joia de la Visuri la Cheie, după atacul din supermarket: "Au fost două operații grele"

Cum arată acum Cristina Joia de la Visuri la Cheie

Cristina s-a ferit să apară așa până acum. A considerat că oamenii o vor judeca, dar acum a decis să își asume acest lucru, mai ales pentru că va fi nevoită să trăiască tot restul vieții cu această cicatrice.

„Este prima dată când oamenii mă văd așa. Este un sentiment greu de descris, dar este un lucru pe care trebuie să mi-l asum și să ajung să-l consider ca făcând parte din viața mea. Au fost două operații grele, cu recuperare lungă, purtat de mască, frig, dureri!', a mai povestit designerul.

Incidentul a avut loc în luna noiembrie 2020. Acum, în data de 15 februarie 2021, cele două femei au stat față în față pentru prima oară de la agresiune. Însă, procesul a durat puțin, deoarece avocata femeii care a lovit-o pe Cristina Joia a cerut o amânare, pentru analizarea probelor. De asemenea, aceeași avocată a acuzat-o pe Cristina că a târât-o pe cea care a lovit-o într-n circ mediatic, a povestit designerul în emisiunea La Măruță.

Citește și: Veste șoc pentru Cristina Joia! Femeia care a desfigurat-o în bătăie ar putea scăpa basma curată: 'Avocatul m-a înștiințat că…'

Citește și: Ultimele cuvinte pe care Mihai Constantinescu i le-a spus fostei soții, înainte să moară: „Era trist, dezamăgit și îngrijorat”

Citește și: Momentul în care Cristina Joia a fost bătută de o femeie, într-un magazin. Camerele video au surprins scenele de groază

„Este un drum foarte lung, trebuie să mă înmarmez cu răbdare, dar este important să merg până la capăt. Da, este o situație care presupune un consum imens de timp și energie, însă din povestea asta oamenii trebuie să înțeleagă că nu trebuie să abandonezi. Acesta trebuie să fie mesajul, tocmai pentru ca pe viitor să nu mai existe și alte victime, în situații similare!', a mai explicat Cristina Joia.

Cristina Joia se afla în parcarea unui supermarket când i-a atras atenția unei femei că a parcat neregulamentar. Ulterior, femeia înfuriată a atacat-o pe Cristina și a lovit-o puternic în față. Vedeta ProTV a ajuns la spital, acolo unde a fost diagnosticată cu piramidă nazală fracturată, trecând prin chinurile a două intervenții chirurgicale delicate.

Ce povestea vedeta de la Visuri la Cheie după atac

La acel moment, Cristina era în stare de șoc. După ce a ajuns la spital, iar medicii i-au spus ce urmează, a ieșit public cu câteva declarații.

„Mi-am mai revenit din șoc, aștept ca medicii să-mi spună când voi fi externată. Cum se va vindeca această rană… rămâne de văzut după ce-mi voi da jos bandajele. Este un proces de durată și destul de dureros. Deocamdată nu m-am gândit ce o să fac cu filmările care sunt în plină desfășurare. Aștept să văd care sunt recomandările medicilor, intenționez să o iau pas cu pas. Nu doresc nimănui să treacă prin așa ceva', declara Cristina Joia după prima operație, citată de Libertatea.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter