Momentul în care Cristina Joia a fost bătută de o femeie, într-un magazin. Camerele video au surprins scenele de groază

Publicat pe

A fost făcut public momentul în video în care Cristina Joia a fost bătută într-un supermarket din Capitală. În imagini se poate observa cum designerul de la Visuri la cheie a fost doborâtă cu un pumn.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Nu sunt scenele dintr-un film de groază, ci este realitatea care s-a petrecut în urmă cu o săptămână într-un supermarket din București. A apărut video în care Cristina Joia este lovită cu bestialitate de femeia cu care avusese un conflict înainte de a-și face cumpărturile. Un minut și 30 de secunde. Atât durează scena de violență, care va rămâne o traumă pentru vedeta de la ProTV.

Scenele groazei au fost surprinse de camerele de supraveghere amplasate în magazin. După conflictul ce a avut loc în fața supermarketului, Cristina Joia a intrat pentru a-și face cumpărăturile, iar în momentul în care a fost lovită se afla la raionul de fructe și legume. În imagini se vede foarte clar momentul în care femeia de 34 de ani pătrunde în aceeași zonă a magazinului, face trei pași, și o atacă pe Cristina Joia. 

După ce a lovit-o, agresoarea a părăsit magazinul ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Designerul de la Visuri la cheie a rămas într-o baltă de sânge, iar o femeie s-a apropiat de ea apoi și-a văzut de treabă. La scurt timp apare și paznicul supermarketului și îi aduce câteva șervețele pentru a se șterge de sânge.

Momentul în care Cristina Joia a fost bătută de o femeie, într-un magazin. Camerele video au surprins scenele de groazăMomentul în care Cristina Joia a fost bătută de o femeie, într-un magazin. Camerele video au surprins scenele de groază

Agresoarea Cristinei Joia a fost arestată

Femeia care a desfigurat-o pe Cristina Joia a fost prezentată în faţa unui judecător de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Sectorului 4, cu propunere din partea procurorilor pentru emiterea unui mandat de arestare, potrivit stirileprotv.ro. Agresoarea a fost arestată pentru 30 zile de zile sub acuzația de loviri și alte violențe

Citește și: Femeia care a bătut-o pe Cristina Joia, de la Visuri la Cheie, a mințit în declarația inițială. Ce spune femeia acum și ce pedeapsă riscă

Citește și: Cristina Joia a depus plângere împotriva femeii care a desfigurat-o. Cine este femeia care a agresat-o în plină stradă

Citește și: Cristina Joia, de la Visuri la cheie, desfigurată în bătaie într-un magazin din Capitală! „Mi-a țâșnit foarte mult sânge”

Citește și: Cum i-a spus Cristina Joia, de la „Visuri la cheie”, fiului ei că este înfiat: „Nu e un stigmat cuvântul adoptat. E ca și cum i-aș spune că are ochii căprui”/ EXCLUSIV

Ștefania Andrei, în vârstă de 34 de ani, a recunoscut că a mințit în declarațiile inițiale, așadar vedeta de la ProTV nu i-a rupt ștergătorul, ci doar i l-a ridicat.

Cristina Joia a fost bătută într-un supermarket

Cristina Joia, unul dintre designerii emisiunii Visuri la cheie, de la PRO TV, a fost în acest weekend victima unei agresiuni într-un magazin de pe Calea Șerbam Vodă, din București. Aceasta a fost atacată violent de către o femeie căreia i-a reproșat că a blocat drumul de acces, dar și trecerea de pietoni cu mașina.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter