Dani Oțil, dezvăluiri din timpul relației cu Mihaela Rădulescu: "Aveam poze cu..."

Publicat pe

Mihaela Rădulescu și Dani Oțil au pus punct frumoasei lor povești de dragoste după 6 ani de iubire. Cei doi foști iubiți, însă, au rămas în relații foarte bune și au avut mereu cuvinte de laudă unul la adresa celuilalt, în ciuda rupturii dintre ei. Acum, Dani Oțil a făcut noi declarații despre vremurile când avea o relație cu prezentatoarea de la „Ferma'.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Între Mihaela Rădulescu și Dani Oțil era o diferență de vârstă de 11 ani, iar mulți nu au dat multe șanse relației tocmai din acest motiv. Cu toate acestea, au avut o intensă poveste de dragoste, care a durat nu mai puțin de șase ani. O perioadă lungă, cei doi și-au făcut apariția extrem de fericiți unul la brațul celuilalt.

S-au despărțit în anul 2014, fără a dezvălui motivul, însă ce doi au rămas în relații bune și au vorbit mereu frumos unul despre celălalt. Matinalul de la Antena 1 continuă să-i ia apărarea fostei sale partenere.

Dani Oțil, dezvăluiri din timpul relației cu Mihaela Rădulescu: "Aveam poze cu..."Dani Oțil, dezvăluiri din timpul relației cu Mihaela Rădulescu: "Aveam poze cu..."

Dani Oțil îi ia apărarea Mihaelei Rădulescu

Dani Oțil le-a dat replica celor care au făcut glume pe seama diferenței de vârstă dintre ei, mai ales bărbaților.

„Știi ce era fain pe vremea aia? Că ea bătea într-un 43-44 și erau niște domni la televizor care făceau mișto de felul cum arată ea, dar eu în timpul acela aveam poze cu soțiile lor dezbrăcate în telefon și nu se apropiau…mna', a declarat Dani Oțil în cadrul podcastului moderat de Mihai Bobonete.

Citește și: Ce relație există acum între Mihaela Rădulescu și Dani Oțil:”Nu sunt genul de muiere care crede că alta ca mine nu mai găsește”

Citește și: Dani Oțil, declarații surprinzătoare despre Mihaela Rădulescu, după despărțire:”Femeia care îmi va purta inelul pe deget va avea de ce să îi mulţumească!”

Citește și: Ce se întâmplă în viața amoroasă a lui Marius Manole:„Țeluri diferite și multe traume din copilărie'/ EXCLUSIV

Citește și: Însărcinată în luna a opta, Angela Rusu a devenit bunică!A postat prima imagine cu nepoata ei

Dani Oțil va deveni tată pentru prima oară

Între timp, Mihaela Rădulescu și-a refăcut viața în brațele lui Felix Baumgartner, în timp ce Dani Oțil se pregătește să devină tată pentru prima oară. Logodnica lui, Gabriela Prisăcariu, este însărcinată.

„Trăim cele mai frumoase clipe. Anul acesta vom fi patru. Trebuie să punem la numărătoare şi pe Găluşcă, pisicuţa noastră, pe care ne-am făcut oarecum antrenamentul ca părinţi. Eu şi Dani ne doream foarte mult un copilaş şi iată că gândurile ne-au fost ascultate', a anunțat Gabriela Prisăcariu.

Mihaela Rădulescu: „Sper să mă iubească și actuala lui soție'

Diva de la Monaco a spus la un moment dat că îi dorește fostului iubit să fie fericit alături de viitoarea lui soție, Gabriela Prisacariu.

‘Eu vreau să știu dacă și viitoarea soție îmi mulțumește, pentru că, de obicei, femeile au niște ego-uri când aud o frază din asta. Nu o mai halesc pe aia de la care a învățat el nu știu ce pentru tot restul vieții. Așa suntem noi, femeile (râde). Eu sper să mă iubească și actuala lui soție. Sper să înțeleagă că eu realmente mă bucur pentru ei. Unde să o cunosc?! Doamne iartă-mă. Nu am cunoscut-o.

Am văzut-o, că doar am și eu Internet. Mă bucur pentru el și îți spun și de ce. Pe ea chiar nu o cunosc. Aș putea spune că mă bucur și pentru ea, pentru că știu ce om și bărbat mișto este Dani, dar mă bucur în primul rând pentru el. Aveam așa un sentiment… Am simțit că i-am încurcat puțin viața, vedeam că nu se mai duce în nicio direcție. Mi-ar fi plăcut să-l văd mai devreme însurat, cu copii, cu tot ce trebuie. La noi treaba asta era imposibilă, pentru că era genul de relație imposibilă. Fiecare era în țara lui și cu treaba lui. Mă bucur realmente pentru el. Doamne ajută să fie fericit! Să aibă câți copii vor ei.’, ne-a spus Mihaela Rădulescu în urmă cu ceva timp.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil vor avea un băiețel

Gabriela Prisăcariu a postat pe una dintre rețelele de socializare o fotografie cu Dani Oțil în timp ce îi ține mâna pe burtică și a anunțat într-un mod inedit ce sex are bebelușul. Nu vă ma ținem în suspans și vă spunem că cei doi vor fi părinți de… băiețel! ‘Cu băieții mei’, a anunțat iubita prezentatorului de la Antena 1.

Cei doi vor deveni părinți pentru prima dată în vara acestui an, iar emoțiile sunt deja foarte mari.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter