Dani Oțil, declarații surprinzătoare despre Mihaela Rădulescu, după despărțire: "Femeia care îmi va purta inelul pe deget va avea de ce să îi mulţumească!"

Publicat pe

Dani Oțil se însoară cu Gabriela Prisăcariu, aceasta fiind prima femeie cu care s-a afișat după despărțirea de Mihaela Rădulescu, în 2014. În acest context, sunt mai actuale ca niciodată declarațiile de dragoste și recunoștință pe care Dani le-a făcut, atunci, la adresa Mihaelei. „Femeia care îmi va purta inelul pe deget sau copiii în pântece va avea de ce să îi mulţumească.”, spunea viitorul soț al Gabrielei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Mihaela Rădulescu și Dani Oțil s-au cunoscut în vara lui 2008 atunci când ea fost invitată la emisiune să povestească despre un spectacol pe care l-a regizat. Nimeni nu se aștepta vreodată că vor forma un cuplu, însă în toamna aceluiaşi an, Mihaela și Dani s-au afișat împreună. La vremea aceea, ea abia ieșise din cea de-a treia căsnicie, cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg.

„Recunosc că am început relaţia înainte ca Mihaela să divorţeze, dar ea a fost cea care a făcut primii 50 de paşi ca să fim împreună. Pot spune că Mihaela a vâslit în barca asta, dar nici eu nu am stat chiar degeaba', a povestit la un moment dat Dani.

S-au despărțit după șase ani

În 2014, când toată lumea credea că se vor căsători, Mihaela și Dani și-au spus adio.

„Eu şi Mihaela suntem bine. Noi nu mai formăm un cuplu de ceva vreme – deci…nu avea cum să plece cu altul de acasă şi nici cum să-mi dea papucii. Oricât mi-ar folosi în ochii viitoarelor «pretendente» imaginea de victimă, am să o contrazic din start. Nu ne-am despărţit nici la Măruţă, nici la Gherghe, nici la Capatos. Nu ne-am despărţit cu uşi trântite sau cu farfurii sparte. Ne-am uitat ochi în ochi şi ne-am declarat învinşi de un destin, care şi-a chemat în ultimii ani în ajutor prea mulţi factori. A fost o luptă grea şi nedreaptă, încă de la început. Dar asta se întâmpla cu vreme multă în urmă, a scris Danil Oţil pe contul său de Facebook, la acea vreme.

Dani Oțil, declarații surprinzătoare despre Mihaela Rădulescu, după despărțire: "Femeia care îmi va purta inelul pe deget va avea de ce să îi mulţumească!"Dani Oțil, declarații surprinzătoare despre Mihaela Rădulescu, după despărțire: "Femeia care îmi va purta inelul pe deget va avea de ce să îi mulţumească!"

„Doare tare neîmplinirea noastră, dar mă mai pansez cu fericirea ei. A avut norocul să fie prima. Soarta şi-a întors privirea, în sfarşit, şi către ea. Merită din plin. Mi-a oferit cei mai frumoşi ani. A renunţat la mai multe lucruri decât vă imaginaţi ca să îmi fie lipită. Şi mi-a fost. Rămân cu numele ei tatuat pe căptuşeala pielii. Rămân cu cele mai frumoase vacanţe. Rămân cu cele mai intense trăiri. După şase ani lângă «doamna mea» arăt altfel… vorbesc, călătoresc, ajut, mă implic, muncesc altfel… m-a facut alt om, dar mai important, alt bărbat.

Dani Oțil, declarații surprinzătoare despre Mihaela Rădulescu, după despărțire: "Femeia care îmi va purta inelul pe deget va avea de ce să îi mulţumească!"Dani Oțil, declarații surprinzătoare despre Mihaela Rădulescu, după despărțire: "Femeia care îmi va purta inelul pe deget va avea de ce să îi mulţumească!"

Femeia care îmi va purta inelul pe deget sau copiii în pântece va avea de ce să îi mulţumească. Uite de asta, prima invitaţie la nunta mea (cu cine s-o califica), e scrisă în alb, pe numele Mihaelei. Eu am sărit acum mult timp din stratosferă, fără costum şi fără antrenament …când mi-a spus Mihaela primul «TE IUBESC!», a mai spus Dani acum șase ani, potrivit Adevărul.ro.

La începutul acestui an, prezentatorul TV a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, modelul Gabriela Prisăcariu (26 de ani), într-o vacanţă în Mexic, după doar un an de relaţie. La rândul ei, Mihaela Rădulescu se iubește de șase ani cu cascadorul Felix Baumgartner.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter